11/09
2017

Gelukkig vitaal, of vitaal gelukkig?

Locatie

Smart Group
Randhoeve 221,
3995 GA Houten

0 PE

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE punten

 

NVP Midden Nederland organiseert op maandag 11 september 2017 de presentatie “Gelukkig vitaal of vitaal gelukkig”, door Hanco (mr J.G.) van Geest, Director Compensation and Benefits bij Fokker Technologies.

Verzuimcijfers zijn voor management en leidinggevenden vaak de enige graadmeter voor de vitaliteit van de medewerkers. HR weet dat er meer komt kijken bij het vitaal blijven van medewerkers. Maar hoe krijg je het management zo ver dat ze dit onderwerp echt serieus gaan nemen?

Hanco (mr J.G.) van Geest, Director Compensation and Benefits bij Fokker Technologies, heeft het voor elkaar gekregen dat de lichamelijke en geestelijke gezondheid van medewerkers een onderdeel is van de Total Compensation van medewerkers. 

Je gaat naar huis met praktisch inzicht hoe je een vitaal gelukkige organisatie op de agenda van het management krijgt. En dit inzicht is natuurlijk ook van toepassing op andere onderwerpen.

Programma

17.00   ontvangst met broodjes
17.30   aanvang presentatie
19.30   einde presentatie/aanvang netwerkborrel
20.30   einde borrel

Kosten:
De presentatie is kosteloos voor NVP-leden, niet NVP-leden betalen € 50,00.

Locatie

Smart Group
Randhoeve 221,
3995 GA Houten

Meer informatie

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Marianne T. van der Meulen via info@getacoach.nl. Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-plaza.nl.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nl. Als je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners