30/10
2018

Haal de Robot uit de Medewerkers

Locatie

Alliander
Utrechtseweg 68
6812 AH Arnhem

Doelgroep
0 PE

Stel je voor: een collega die nooit ziek is, altijd doorwerkt en niet zeurt.

Alliander zorgt voor de distributie van gas en elektriciteit in een groot deel van Nederland.  Alliander speelt als netwerkbedrijf, vanuit zijn maatschappelijke taak, een belangrijke rol in de energietransitie, die ervoor moet zorgen dat we omschakelen naar een meer duurzame energievoorziening. Dit kan niet zonder een goede HR strategie. Alliander neemt de deelnemers van deze middag mee in de uitdagingen van het bedrijf, de HR afdeling én hoe digitalisering bijdraagt om de bedrijfsdoelen te behalen. Dit aan de hand van twee thema’s en sprekers:

  • 'Haal de Robot uit de Medewerkers' door Raimond van de Steeg (Manager Robotic Process).
    Stel je voor: een collega die nooit ziek is, altijd doorwerkt en niet zeurt.
    Wishful thinking? Niet meer! Alliander heeft deze collega al in dienst.

  • Hoe virtual reality dagelijkse realiteit is voor recruitment bij Alliander door Marnix de Groot (Employer Branding & Recruitment)
    Alliander is één van de eerste bedrijven ter wereld die VR integreert in de recruitment strategie. Het bedrijf heeft voor het werven van technici een  360/VR experience ontwikkeld waarmee iedereen kan zien, voelen, maar vooral beleven hoe het is om te werken als techneut bij Alliander. Marnix de Groot deelt zijn ervaringen met de inzet van deze technologie voor employer branding, candidate experience en onboarding.
Programma

15.45 uur - inloop
16.00 uur - welkom door NVP & Alliander
16.15 uur - robotisering binnen HR – een voorbeeld uit de praktijk
17.00 uur - discussie
17.15 uur - hoe virtual reality dagelijkse realiteit is voor recruitment bij Alliander
18.00 uur - afsluiting
18.15 uur - borrel, hapje & VR demo
19.00 uur - einde 

Locatie

Alliander
Utrechtseweg 68
6812 AH Arnhem

Meer informatie

Kosten
De workshop is kosteloos voor NVP-leden, niet NVP-leden zijn uiteraard ook van harte welkom maar betalen € 50,00.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE punten.

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren. 

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners