08/05
2017

Het Nationale HR-congres 2017

Locatie

Nyenrode Business Universiteit
Straatweg 25
3621 BG Breukelen

0 PE

In een wereld waar arbeidsrelaties in hoog tempo veranderen en talent steeds belangrijker wordt, waar engagement het toverwoord is en de rol van inspirerend leiderschap groeit, waar zonder data-analyse geen strategische beslissing meer wordt genomen en medewerkers steeds meer zelf de regie pakken; in die wereld van stormachtige ontwikkelingen is de behoefte aan het delen van kennis en ervaringen groter dan ooit. Het Nationale HR-congres is daar dé gelegenheid voor. Met de top sprekers en top gasten op een top locatie!

Thema: The future of work
Hoe denken ondernemers over de toekomst van werk? Wat zijn de kansen en risico's van digitalisering en artificial intelligence? Hoe gaan we samenwerken? Hoe blijven we duurzaam inzetbaar? En vooral: welke rol is daarbij weggelegd voor HR? We belichten de succesverhalen van innovatieve bedrijven en laten zowel bestuurders als wetenschappers en HR-directeuren aan het woord.

Wegens succes geprolongeerd: de ronde tafelsessies. Tijdens de eerste 2 edities van het Nationale HR-jaarcongres vroeg Personeelbeleid tien HR-kopstukken om een TED-talk te houden en vervolgens met de gasten aan hun tafel in gesprek gegaan over het onderwerp van hun expertise. Dat onderdeel van het programma keert ook in 2017 terug. De onderwerpen aan de ronde tafels sluiten aan bij het overkoepelende thema.

Programma

Presentator Frits Sissing zoomt samen met senator Annemarie Jorritsma, De Unie-voorzitter Reinier Castelein, Rabobank CHRO Janine Vos , bestuurder Aart van der Gaag en futuroloog Roel Meijers, in op de toekomst van werk. Wat zijn de kansen en risico’s van digitalisering en artifical intelligence? Hoe gaan we samenwerken? Hoe blijven we duurzaam inzetbaar? En vooral: Welke rol is daarbij weggelegd voor HR.

Het 3e Nationale HR-Jaarcongres: zorg dat je erbij bent op 8 mei a.s.! 

Locatie

Nyenrode Business Universiteit
Straatweg 25
3621 BG Breukelen

Meer informatie

Meer informatie, een terugblik op de eerste editie of aanmelden? Ga naar www.nationaalhrcongres.nl

Onze partners