10/04
2018

Hoe werkt jouw brein? Word (semi)-professioneel HR-Vliegeraar!

Locatie

Medisch Spectrum Twente
Koningszaal 1
Koningsplein 1
7512 KZ Enschede

0 PE

Ieder mens is uniek, ieder mens heeft een brein, ieder mens heeft een uniek brein.

VOLhoofd gaat ervan uit dat ieder brein een aantal aspecten omvat:

  • de prefrontale cortex, ook wel de regisseur genoemd
  • het denkbrein met een (logische)linker en een (beeldende) rechterhelft
  • het voelbrein, bestaande uit het sympatisch- (stress)en parasympatische(rust) zenuwstelsel

Door meer kennis te krijgen over de onderdelen van je brein en te ontdekken welk(e) delen voor jouw goed werken is het mogelijk meer invloed te krijgen op jezelf en je gedrag. Welk deel belemmert je en zou je verder kunnen ontwikkelen?

Alles draait om het vinden van de balans tussen de afzonderlijke breindelen waardoor je je beter voelt, beter functioneert, betere resultaten boekt, minder stress ervaart, kortom meer mogelijkheden vindt!
Daar is niets zweverigs aan!

Willemien Minderhoud, coach voor volle hoofden, zal tijdens de ontbijtsessie met jullie gaan vliegeren. Na het ontbijt heb je meer kennis over de wijze waarop je de lijntjes kan besturen.
Als HR-professional kan je de vliegermethode gebruiken in de interactie met management en medewerkers en zo meer mogelijkheden aanboren om uiteindelijk veranderingen tegemoet vliegen. Je sluit aan bij het dominante deel van andermans vlieger en stuurt hem zo nodig naar een ander deel.

Programma

Van 08.00 uur tot 10.00 uur ben je van harte welkom om deel te nemen aan de ontbijtsessie. Inloop vanaf 07.45 uur. 

Locatie

Medisch Spectrum Twente
Koningszaal 1
Koningsplein 1
7512 KZ Enschede

Meer informatie

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Gerben Brinkman via g.brinkman@hitalent.nl. Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-plaza.nl.

Kosten:
De ontbijtsessie is kosteloos voor NVP-leden, niet NVP-leden zijn uiteraard ook van harte welkom maar betalen € 50,00.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE punten

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners