30/10
2017

HR Business Partner

Locatie

Driebergen

0 PE

Wil jij de stap van HR professional naar beleidsbepalend en strategisch HR Business Partner maken? En wil je leren hoe je de toegevoegde waarde van het HR beleid goed onderbouwt? Deze opleiding brengt jou op het niveau om vanuit HR strategisch aan het realiseren van de organisatiedoelen bij te dragen. Wil je weten wat de opleiding HR Business Partner jou en je werkgever precies oplevert? Lees dan snel verder!

In acht dagen word jij tot strategisch HR Business Partner opgeleid. Je verdiept jezelf in de cruciale, strategische HR thema’s en je gaat aan de slag met het professionaliseren van jouw strategische kennis en advies- en gespreksvaardigheden. Met deze professionele ontwikkeling ben jij als HR Business Partner in staat om:

  • De toegevoegde waarde van HR voor de organisatie te vergroten door het HR beleid en de HR portfolio aan te scherpen en bij de organisatiedoelstellingen te laten aansluiten.
  • Strategische HR thema’s zoals verandermanagement, nieuwe organisatievormen, strategische personeelsplanning, talentontwikkeling, performance management en HR analytics effectief in jouw organisatie te implementeren.
  • Een stevige gesprekspartner en adviseur met goede analyses en onderbouwingen voor het management/de directie te zijn.

De opleiding start op 30 oktober 2017 en vindt plaats in Driebergen. Download gratis de brochure op de website van Van den Broek en Partners voor alle praktische informatie over de opleiding HR Business Partner!

Locatie

Driebergen

Meer informatie

De opleiding HR Business Partner staat onder auspiciën van de NVP

Kosten: €4.000 (inclusief BTW, exclusief arrangementskosten)
NVP leden ontvangen 10% korting op deze opleiding.

Neem voor meer informatie contact op met Caroline Posthuma, Van den Broek en Partners via cposthuma@bptraining.nl.

Annuleringsregeling

De annuleringsregeling is in de algemene voorwaarden van Van den Broek en Partners opgenomen en indien gewenst op te vragen.

Onze partners