08/01
2019

HR Café in Brabant: inspireren- netwerken - ontmoeten – intervisie & Nieuwjaarsborrel

Locatie

Ten Advocaten, Zuiderparkweg 280, 5216 HE te ‘s-Hertogenbosch.

Organisator
Kring Noord-brabant
Doelgroep
Professionals, Seniors, Young Professionals
1 PE

Elke 1e dinsdag van de maand (in verband met de jaarwisseling eenmalig de 2e dinsdag van de maand) organiseren wij een HR Café voor NVP-ers EN niet NVP-ers. Eigenlijk voor iedereen die is geïnteresseerd in het HRM-vak. We koppelen aan elke bijeenkomst een thema en geven daar een leuke en interessante invulling aan. Door bijvoorbeeld een spreker uit te nodigen voor een korte inleiding en daarna een gezamenlijke bespreking. Of door prikkelende stellingen te bedenken en die gezamenlijk te bespreken. Of door een NVP-er te vragen om aan die bijeenkomst een leuke invulling te geven. Een boekbespreking of een filmpje of een white-paper of een HR-scan. Maakt niet uit. Dóór de NVP en mét de NVP is het uitgangspunt. Maar ook HRM-ers die (nog) geen lid zijn van de NVP zijn welkom. Bevlogenheid voor het HRM-vak staat immers centraal.

En natuurlijk gaat het ook gewoon om gezellig samenzijn en ervaringen uitwisselen.
Ten overvloede: we zijn geen ‘commercieel’ platform en commerciële uitlatingen worden niet op prijs gesteld.

Wat staat de komende bijeenkomst op de agenda?

Dinsdag 8 januari 2019: Inspiratie workshop over de drie rollen van de HR Adviseur.
De workshop start met een casus over een adviesgesprek tussen leidinggevende en HR adviseur waarbij de HR adviseur 'hard aan het werk is’. De casus is de brug naar drie werelden met ieder een andere rol van de HR adviseur. We gaan in gesprek over deze rollen. Welke rollen herken je en waarom, wat is de relatie tussen een rol en verwachtingsmanagement, wat zou verandering van perspectief kunnen betekenen voor jou of de leidinggevende (de grot van Plato) en welke vragen heb je dan nodig.

Programma
17.00 uur : ontvangst met koffie/thee met een broodje
17.15 uur: start programma
18.30 uur: einde programma en netwerken
19.00 uur: einde

Uitnodiging
Heb je interesse om een bijeenkomst mede te organiseren of te begeleiden, of heb je een specifieke deskundigheid of ervaring om met de groep te delen, of heb je ideeën voor deze formule? Neem dan contact op met ondergetekenden.
We zoeken ook gespreksleiders: de gespreksleider hoeft niet altijd ook de deskundige te zijn! De gespreksleider zorgt ervoor dat agenda/tijd wordt bewaakt en dat alle deelnemers een inbreng kunnen hebben.

Locatie

Ten Advocaten, Zuiderparkweg 280, 5216 HE te ‘s-Hertogenbosch.

Meer informatie

Kosten:
Deelname aan deze bijeenkomst is voor leden van de NVP gratis. Voor hen die geen lid van de NVP zijn, is de entree € 10,--. Leden mogen een introducé (gratis) meenemen.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 1 PE-punt.

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners