04/02
2020

HR Café in Brabant: Van angst naar vertrouwen!

Locatie

Quaestus Executive Leadership, 'Het Koningshuis', Koningsweg 66, 5211 BN ’s‑Hertogenbosch

Organisator
Kring Noord-brabant
Doelgroep
Professionals, Seniors, Young Professionals
1 PE

Hans van Essen, Managing Partner bij Quaestus Executive Leadership, neemt je graag mee in de wereld van Secure Base Leadership. Van hier uit zal hij dieper in gaan op de veilige ruimte die deze leiderschapsstijl kan bieden en de positieve relatie tussen winstgevendheid en organisatiecultuur. HR heeft in de praktijk vaak te maken met tegengestelde belangen. Enerzijds betekent dit het managen van de ‘winkel van vandaag’ en aan de andere kant wordt er verwacht dat er vanuit de rol van HR Business partner, gebouwd wordt aan de organisatie van morgen. Dit vraagt om flexibel leiderschap, want begint bij de top van de organisatie en vanuit daar binnen de gehele organisatie uitgedragen wordt. 

Hoe draag je hier op inspirerende wijze aan bij? Je bent van harte uitgenodigd voor een sessie met veel interactie en een open dialoog. 

Elke 1e dinsdag in de maand organiseren wij een HR Café voor NVP-ers én niet NVP-ers. Eigenlijk voor iedereen die is geïnteresseerd in het HRM-vak. We koppelen aan elke bijeenkomst een thema en daar een leuke en interessante invulling aan. Door de NVP en met de NVP is het uitgangspunt. Maar ook HRM-ers die (nog) geen lid zijn van de NVP zijn welkom. Bevlogenheid voor het HRM-vak staat immers centraal.

Op deze bijeenkomst is iedereen welkom. Of je nu een leidinggevende functie hebt,  eenadviserende of een uitvoerende,  inspiratie en kennis doe je tijdens deze bijeenkomst op.

Programma

17.00 uur: ontvangst met koffie/thee met een broodje
17.15 uur: start programma
18.30 uur: einde programma en netwerken
19.00 uur: einde

Locatie

Quaestus Executive Leadership, 'Het Koningshuis', Koningsweg 66, 5211 BN ’s‑Hertogenbosch

Meer informatie

Kosten:
Deelname aan deze bijeenkomst is voor leden van de NVP gratis. Voor hen die geen lid van de NVP zijn, is de entree € 10,-. Leden mogen kosteloos een introducé meenemen.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 1 PE-punt.

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners