17/09
2020

HR Café in Noord Nederland (Groningen, Friesland & Drenthe): inspireren - netwerken - ontmoeten – intervisie

Locatie

De locatie wisselt, echter zal wel altijd in het noorden van het land zijn.

Organisator
Kring Noord-Nederland
Doelgroep
Professionals, Young Professionals
1 PE

Ontmoet jij graag andere HR-professionals? Laat jij je graag inspireren en wil jij je kennis verbreden/verdiepen en aan je netwerk bouwen?
Kom dan naar het HR Café!

Een aantal keer per jaar organiseren wij een HR Café voor iedereen die geïnteresseerd is in het HR-vak. Wij koppelen aan elke bijeenkomst een thema en geven daar een leuke en interessante invulling aan. Dit doen we door bijvoorbeeld een spreker uit te nodigen, een artikel centraal te stellen of een casus te bespreken. Ook nodigen wij jou als lid van NVP uit om een leuke invulling te geven aan een bijeenkomst. Een boekbespreking, een filmpje, een White paper, het maakt niet uit. Voor en door HR-professionals is het uitgangspunt!
Ben je nog geen lid van NVP? Kom gerust een keer langs. Bevlogenheid voor het HR-vak en het delen van kennis en informatie staat centraal!

Voor 2020 zullen we samen met onze deelnemers een inspirerend programma bedenken.
Je kunt alvast de volgende data in jouw agenda noteren:

-       Donderdag 17 september, 16:00 – 18:00 uur
-       Donderdag 12 november, 16:00 – 18:00 uur

Indien je een leuk idee hebt voor een bijeenkomst, een onderwerp centraal wilt stellen of zelf een keer een bijeenkomst (mede) wil organiseren, neem dan contact op met Yvette Duursma of Petra Kool. Ook zijn we voor elke bijeenkomst op zoek naar een leuke locatie in het noorden van het land, dus mocht je hierin tips hebben dan horen wij dat graag!

Wellicht ten overvloede: NVP is geen ‘commercieel’ platform, commerciële uitlatingen worden niet op prijs gesteld. 

Programma

16.00 uur: ontvangst met koffie/thee en wat lekkers
16.15 uur: start programma
17.30 uur: einde programma, ruimte voor napraten / netwerken
18.00 uur: afronding HR Café

Locatie

De locatie wisselt, echter zal wel altijd in het noorden van het land zijn.

Meer informatie

Deelname aan deze bijeenkomst is voor leden van NVP gratis. Ben je (nog) geen lid van NVP, dan betaal je €10,- exclusief btw entree. Leden mogen kosteloos een introducé meenemen.

Wil je meer weten over NVP, het HR Café of heb je een idee voor een bijeenkomst of locatie? Yvette Duursma is te bereiken via 06-54260380 en Petra Kool via 06-43989110.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 1 PE-punt.

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Annuleringsregeling
Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Als je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners