17/05
2022

HR Café Noord-Brabant: Alles over de SDG’s van de Verenigde Naties en wat moet en kan HR hiermee?

Locatie

Kantoor van Ten Advocaten, Zuiderparkweg 280, s-Hertogenbosch

Parkeren: naast of in de buurt van het kantoor
Organisator
Kring Noord-Brabant i.s.m. Academy4Sales / 's Hertogenbosch
Doelgroep
C-Level, Seniors, Professionals, Young Professionals
0 PE

Duurzame ontwikkelings-doelen oftewel: Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties, afgekort SDG’s.

Wat zijn dat? Wat moet HR er mee? Wat kan HR ermee? Meer dan ooit is er een sterke behoefte aan een statement wat de wereld wil bereiken. Over normen en waarden, over wat te doen, over hoe de wereld te redden en hoe de wereld een betere plek te maken. Waarom iets zelf verzinnen als een grote organisatie zoals de Verenigde Naties (VN) de SDG’s al heeft opgesteld. Deze waarden en normen en daarmee doelen zijn door bijna alle landen in de wereld ondertekend. Dit is waar we ons met zijn allen, dus de hele wereld, aan hebben gecommitteerd. “Veel mensen en bedrijven en organisaties zijn al bezig om hun maatschappelijke verantwoording te nemen. De vraag die bij velen leeft, is ‘hoe zorg ik ervoor dat ikzelf en mijn bedrijf/organisatie klaar ben/is voor de nieuwe economie?’ Een (commerciële) mindshift!”. En wat ga jij als HR professional doen om beïnvloeding uit te oefenen.

Inleiders:
SDG-experts Paul Bartels en Rijnko van Diepen van Academy4Sales en beiden docent op AVANS Hogeschool komen er alles over vertellen.

Programma

17.00 uur: ontvangst met koffie/thee met een snack

17.15 uur: Alles over SDG’s en HR, Paul Bartels / Rijnko van Diepen

18.30 uur: Netwerken en bijkletsen met een drankje en een klein hapje

19.00 uur: einde programma

 

 

Locatie

Kantoor van Ten Advocaten, Zuiderparkweg 280, s-Hertogenbosch

Parkeren: naast of in de buurt van het kantoor
Meer informatie

Voor meer informatie over het thema en het HR Café kun je contact opnemen met de Programmacoördinator NVP Brabant: Mandy de Koning (06 – 27 03 52 61 of mdeKoning@tenadvocaten.nl).

Kosten
Deelname aan deze bijeenkomst is voor leden van de NVP gratis. Ben je geen NVP-lid maar vind je het een interessant thema en wil je dit HR Cafe live bijwonen, dan is de entree € 10.
Leden mogen gratis één introducé meenemen.

Wijze van aanmelding
Voor leden en niet leden via de knop bovenaan deze pagina 'Ik doe mee'. 

 

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je  deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Als je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 15,- exclusief btw in rekening gebracht

Onze partners