31/05
2017

HR in Business | People Analytics

Locatie

HP Valves
Haaksbergerstraat 55
7554 PA Hengelo

Parkeren op parkeerplaats bij Thales.

0 PE

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE punten

 

People Analytics maakt een stormachtige groei door. Waarschijnlijk bent u er in uw onderneming ook volop mee bezig. Maar wat wordt er dan gemeten en met welk doel? En hoe zit het met de privacy van de werknemers?

Graag komen we hierover met u in gesprek! De NVP organiseert samen met Saxion Hogeschool en Scorius (Talent Analytics) een kennissessie waarbij dit onderwerp uitgebreid aan bod komen.

Wij nodigen u en andere HR-professionals van gerenommeerde bedrijven in de regio hiervoor uit. Het aantal genodigden is gelimiteerd tot 30 deelnemers aan de sessie om maximale kennisuitwisseling en interactie te bewerkstelligen.

Als gastbedrijf stelt HP Valves hiervoor haar deuren open. HP Valves is als innovatief bedrijf sinds medio 2016 verhuisd van Oldenzaal naar het High Tech Systems Park. U kunt zich als genodigde inschrijven voor een rondleiding voorafgaand aan de kennissessie zodat u kunt zien wat een prachtige moderne locatie zij hebben gebouwd op dit innovatieve park.

Van te voren inlezen?
Download de Scorius Whitepaper:  "Starten met talent analytics"?

Programma

NVP | SAXION | SCORIUS
te gast bij  HP Valves in Hengelo (Ov)

15.00 uur

Rondleiding in nieuwe fabriek van HP Valves (max. 25 deelnemers) 
Indien je hierbij aanwezig wil zijn vragen we je om je aan te melden via Gerben Brinkman

15.45 uur 

Inloop

16.00 uur

Welkom door HP Valves - Stephanie Bekhuis (HRM)

16.15 uur

HR Tech ontwikkelingen - Maarten van Riemsdijk

16.45 uur

Analytics: onze nieuwe Heilige Graal? - People Analytics - Ton Plender, Saxion

17.35 uur 

10 minuten break 

17.45 uur 

We leven in een data economie -  Talent Analytics - Niels Blokker, Scorius 

18.30 uur 

Afsluiting en terugkoppeling - plenair NVP  

18.45 uur 

Borrel

Kosten:
Voor NVP leden is deze bijeenkomst gratis. Niet leden betalen € 50,00. Ben je persoonlijk uitgenodigd door Scorius/Saxion/HP Valves? Dan is deelname ook gratis, aanmelden kan via onderstaande button. Stuur een korte mail waarin u aangeeft dat u persoonlijk bent uitgenodigd door Scorius/Saxion/HP Valves.

Aanmelden
Aanmelden kan via onderstaande button. Wil je ook aanwezig zijn bij de rondleiding door de nieuwe fabriek van HP Valves? Stuur dan een e-mail naar Gerben Brinkman.

Locatie

HP Valves
Haaksbergerstraat 55
7554 PA Hengelo

Parkeren op parkeerplaats bij Thales.

Meer informatie

Voor inhoudelijke informatie over deze bijeenkomst kun je contact opnemen met Gerben Brinkman. Voor praktische zaken omtrent aanmeldingen/bevestigingen e.d. kun je contact opnemen met de NVP afdeling Activiteiten, tel. 033 247 34 81 of via e-mail activiteiten@nvp-plaza.nl.

Annuleringsregeling

Indien je onverhoopt verhinderd bent, kun je je tot één week voor de bijeenkomst kosteloos afmelden. Annuleren kan uitsluitend per mail (activiteiten@nvp.nl). Indien je je opgeeft en niet tijdig afmeldt, of niet komt, brengen wij de gemaakte kosten a € 50,- in rekening.

Onze partners