19/02
2019

HR is aan zet! - Anders (leren) kijken en wendbaar werken

Locatie

Elisabeth - TweeSteden Ziekenhuis (ETZ),
Hilvarenbeekse Weg 60,
5022 GC Tilburg

Organisator
Kring Noord-brabant
Doelgroep
Professionals
2 PE

Graag nodigen NVP kring Noord-brabant en Avans Hogeschool je uit voor het jaarlijkse HR symposium, welke plaats vindt op 19 februari 2019 van 15.30 tot 20.00 uur op het Elisabeth - TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) locatie Elisabeth in Tilburg. Het thema voor dit jaar is:

HR is aan zet! - Anders (leren) kijken en wendbaar werken

Ontwikkelingen in de markt doen een beroep op het aanpassingsvermogen van organisaties en haar medewerkers. Door anders te kijken, kun je anticiperen op veranderingen. De meest succesvolle organisaties, zijn organisaties die talenten aan zich binden en hen laten mee ontwikkelen. 
Maar hoe ga je hier als HR mee om. Hoe verschuif je van reactief naar proactief in een coachende rol naar talent én medewerker? Dit vraagt om durven én doen.

Wat kan je verwachten
Paul Smit neemt je tijdens het symposium mee in de wereld van verandering en beïnvloeding. Deze inspirerende filosoof/spreker/trainer met een achtergrond als cabaretier, laat zien hoe je slim omgaat met het beïnvloeden van het onbewuste bij anderen. En hoe je hier binnen en buiten organisaties gebruik van kunt maken.

Na deze inspirerende keynote speaker, hebben we in het World Café een gesprek over de rol van HR in ‘anders kijken en wendbaar werken’.

Programma

15.30 uur – Ontvangst
16.00 uur – Opening door Anita Wydoodt, member of the Executive Board at ETZ
16.15 uur – Keynote spreker Paul Smit
17.05 uur – Netwerk maaltijd
18:00 uur – Worldcafe met drankje 
19.30 uur – Afsluiting
19:45 uur – Mogelijkheid tot napraten onder het genot van een drankje

Locatie

Elisabeth - TweeSteden Ziekenhuis (ETZ),
Hilvarenbeekse Weg 60,
5022 GC Tilburg

Meer informatie

Kosten:
Deelname aan deze bijeenkomst is gratis.

Aanmelden voor deze bijeenkomst is helaas niet meer mogelijk. Het maximum aantal deelnemers is bereikt.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 1 PE-punt.

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners