25/11
2019

HR-Leiderschap Event: Je hebt wat te doen als HR-Leider

Locatie
Het NVP HR-Leiderschap Event vindt plaats in Villa Jongerius in Utrecht. Een locatie met een bijzondere en inspirerende geschiedenis. Villa Jongerius Kanaalweg 64 3527 KX Utrecht
Organisator
NVP Activiteitenbureau
Doelgroep
C-Level, Seniors
0 PE

Pak jouw leiderschapsrol
Op 25 november a.s. organiseert de NVP voor iedereen met HR-eindverantwoordelijkheid een event over HR-Leiderschap. In een kleine setting met veel ruimte voor interactie, dagen we je uit om aan te haken bij wat sprekers en collega’s met je delen. Laat je inspireren hoe jij jouw HR-leiderschapsrol met overtuiging pakt, hoe je krachtig stelling neemt en daarmee je verantwoordelijkheid voor de People Business neemt. Wat breng jij in als HR-Professional om ook zonder hiërarchische positie maximaal te staan voor de People Business?

Focus op de lange termijn
Als Manager heb je je handen vaak al vol aan de proceskant van HR, en wordt de lange termijn letterlijk op de lange baan geschoven. Maar van een modern leider wordt verwacht dat hij leiderschap toont, een cultuur creëert voor innovatie en exponentiële groei. Als HR-leider zorg je in die rol voor verbinding en vertrouwen. Combineer je duidelijkheid in koers met het creëren van een sterke band met je medewerkers.

Word (ben!) een HR-Leider
Iemand die weet te inspireren, zaken voor elkaar krijgt, volgers en een voorbeeldfunctie heeft. Als leider kun je deze voorbeeldfunctie alleen hebben wanneer je doet wat bij jouw als persoon en vooral jouw persoonlijkheid past. Dat maakt leiderschap persoonlijk. 

Hoe werkt dat precies en wat heb jij als HR-professional daarvoor nodig?
Daarover spreekt Dr. Jeroen Seegers, gepromoveerd in Leiderschap. Seegers deelt zijn kennis over leiderschap en wil je inspireren om datgene te doen en te ontwikkelen om een succesvol HR-leider te zijn.

De NVP support je bij jouw professionele ontwikkeling
Ben jij NVP-lid met HR-eindverantwoordelijkheid? Dan mag je dit event niet missen! Je ontvangt een persoonlijke uitnodiging voor het NVP HR-Leiderschap Event op 25 november. 

Geïnteresseerd om als HR-eindverantwoordelijke deel te nemen aan het HR Leiderschap Event, maar nog niet aangesloten bij de NVP? stuur een mail naar info@nvp-hrnetwerk.nl

 

Programma

NVP organiseert het HR-Leiderschap Event voor HR-eindverantwoordelijken die uitgedaagd willen worden op dit thema! Deelnemers worden meegenomen langs een inspirerend progamma met uitdagende keynotes.  

15.00 uur Ontvangst
15.30 uur Start programma keynote dr. Jeroen Seegers
18.30 uur Einde programma

Locatie
Het NVP HR-Leiderschap Event vindt plaats in Villa Jongerius in Utrecht. Een locatie met een bijzondere en inspirerende geschiedenis. Villa Jongerius Kanaalweg 64 3527 KX Utrecht
Meer informatie


Doelgroepevent
Toegankelijk voor: NVP-leden en relaties met HR-eindverantwoordelijkheid. Zij ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor deelname.
Investering: Deelname is voorbehouden aan en kosteloos voor NVP-leden en genodigden met HR-eindverantwoordelijkheid. C-level, Senior- en HR-Directeuren van top 500 organisaties met minimaal 500 werknemers.


Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Annuleringsregeling

Je kunt je tot 10 werkdagen voorafgaand aan het congres kosteloos afmelden via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Voor afmeldingen binnen 10 werkdagen voorafgaand aan het congres en no-show brengen wij € 199,- inclusief btw in rekening.

Onze partners