25/11
2019

HR-Leiderschap Event: Je hebt wat te doen als HR-Leider

Locatie

Het NVP HR-Leiderschap Event vindt plaats in Villa Jongerius in Utrecht. Een locatie met een bijzondere en inspirerende geschiedenis.


Villa Jongerius
Kanaalweg 64
3527 KX Utrecht

Organisator
NVP Activiteitenbureau
Doelgroep
C-Level, Seniors
2 PE

Pak jouw leiderschapsrol 
Op 25 november a.s. organiseert de NVP voor iedereen met HR-eindverantwoordelijkheid een event over HR-Leiderschap. In een kleine setting met veel ruimte voor interactie, dagen we je uit om aan te haken bij wat sprekers en collega’s met je delen. Laat je inspireren hoe jij jouw HR-leiderschapsrol met overtuiging pakt, hoe je krachtig stelling neemt en daarmee je verantwoordelijkheid voor de People Business neemt. Wat breng jij in als HR-Professional om ook zonder hiërarchische positie maximaal te staan voor de People Business?

Focus op de lange termijn
Als Manager heb je je handen vaak al vol aan de proceskant van HR, en wordt de lange termijn letterlijk op de lange baan geschoven. Maar van een modern leider wordt verwacht dat hij leiderschap toont, een cultuur creëert voor innovatie en exponentiële groei. Als HR-leider zorg je in die rol voor verbinding en vertrouwen. Combineer je duidelijkheid in koers met het creëren van een sterke band met je medewerkers.

Word (ben!) een HR-Leider
Iemand die weet te inspireren, zaken voor elkaar krijgt, volgers en een voorbeeldfunctie heeft. Als leider kun je deze voorbeeldfunctie alleen hebben wanneer je doet wat bij jouw als persoon en vooral jouw persoonlijkheid past. Dat maakt leiderschap persoonlijk. 

Hoe werkt dat precies en wat heb jij als HR-professional daarvoor nodig? 
Daarover spreekt Dr. Jeroen Seegers, gepromoveerd in Leiderschap. Seegers deelt zijn kennis over leiderschap en wil je inspireren om datgene te doen en te ontwikkelen om een succesvol HR-leider te zijn. Arjen Banach neemt de rol als dagvoorzitter op zich.

Ben jij al nieuwsgierig naar wat er komen gaat? Klik hier voor een sneak peek van de bijdrages van Jeroen Seegers en Arjen Banach!

Event met een vervolg
Aan het eind van de dag is het niet klaar. Sterker nog, het begint dan eigenlijk pas. Want met alle bevindingen van deze dag start de NVP een intervisie-traject speciaal voor HR-eindverantwoordelijken die zich (nog) verder willen ontwikkelen tot een krachtig HR-leider!


De NVP support je bij jouw professionele ontwikkeling
Ben jij NVP-lid met HR-eindverantwoordelijkheid? Dan mag je dit event niet missen! Je ontvangt een persoonlijke uitnodiging voor het NVP HR-Leiderschap Event op 25 november

Geïnteresseerd om als HR-eindverantwoordelijke deel te nemen aan het HR Leiderschap Event, maar nog niet aangesloten bij de NVP? Neem snel contact met ons op via info@nvp-hrnetwerk.nl . We geven je graag meer informatie.

Programma

NVP organiseert het HR-Leiderschap Event voor HR-eindverantwoordelijken die uitgedaagd willen worden op dit thema! Deelnemers worden meegenomen langs een inspirerend progamma met uitdagende
keynotes.  

15.00 uur Ontvangst
15.30 uur Start programma keynote dr. Jeroen Seegers 
18.30 uur Borrel & Kick off HR-Leiderschap intervisietraject
19.45 uur Einde programma 

Locatie

Het NVP HR-Leiderschap Event vindt plaats in Villa Jongerius in Utrecht. Een locatie met een bijzondere en inspirerende geschiedenis.


Villa Jongerius
Kanaalweg 64
3527 KX Utrecht

Meer informatie


Doelgroepevent
Toegankelijk voor: NVP-leden en relaties met HR-eindverantwoordelijkheid. Zij ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor deelname.
Investering: Deelname is voorbehouden aan en kosteloos voor NVP-leden en genodigden met HR-eindverantwoordelijkheid. C-level, Senior- en HR-Directeuren van top 500 organisaties met minimaal 500 werknemers.

Meld jouw HR-directeur aan!
Iedere HR-eindverantwoordelijke kan zich aanmelden door een e-mail te sturen naar activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Wanneer hij of zij aangeeft uitgenodigd te zijn door een NVP-lid, geldt een gereduceerd tarief van € 95,- exclusief btw. Vermeld bij aanmelding de naam van het NVP-lid, dan wordt het relatietarief automatisch verwerkt.

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Tarief
HR-eindverantwoordelijk en lid van de NVP? Dan kun je kosteloos deelnemen aan het event. Niet-leden betalen € 120* exclusief BTW voor deelname.
*Geen NVP-lid, maar wel een relatie van een NVP-lid? Maak dan gebruik van het speciale relatietarief

Met het OV naar het HR-Leiderschap Event
Villa Jongerius ligt op loopafstand van Utrecht Centraal (circa 12 minuten lopen vanaf uitgang Jaarbeurs) en is daardoor goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer. 
Let op! Momenteel vinden er wegwerkzaamheden plaats in opdracht van de Gemeente Utrecht rondom de Jaarbeurs en het Stationsgebied. Wij adviseren om Google Maps als navigatie te gebruiken, deze geeft de meest actuele verkeerssituatie weer.

Annuleringsregeling

Je kunt je tot 10 werkdagen voorafgaand aan het congres kosteloos afmelden via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Voor afmeldingen binnen 10 werkdagen voorafgaand aan het congres en no-show brengen wij € 120,- exclusief btw in rekening.

Onze partners