05/10
2017

HR2Meet! “Burn-out op de werkvloer en de rol van HR”

Locatie

Seat2Meet Eindhoven, Strijp-S
Torenallee 24, 5617 BD Eindhoven

0 PE

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE punten

Als HR professional krijg je vroeg of laat te maken met medewerkers die een burn-out krijgen en misschien heb je zelf wel burn-out klachten gehad. Zoals bekend, leidt burn-out vaak tot langdurige uitval met voor alle partijen vervelende consequenties.

Deze HR2 Meet! zal door Liesbeth Vreeswijk begeleid worden. Aan de orde komt een andere kijk op burn-out, krijg je via een korte zelftest inzicht waar je zelf staat in relatie tot burn-out risico. Vervolgens gaan we aan de hand van stellingen met elkaar in discussie over burn-out op de werkvloer. Feiten en handige weetjes zullen tot slot niet ontbreken. Zoals bij alle HR2Meet! bijeenkomsten gebruikelijk, gaat het om de inbreng van de deelnemers, wat ze zelf hebben meegemaakt en wat ze er zelf aan willen en kunnen doen. Na afloop ga je gegarandeerd met meer kennis over Burn-out naar huis en vooral met meer energie!

Over Liesbeth Vreeswijk
Liesbeth Vreeswijk is eigenaar van Lieslwijs HR Consultancy. Lieslwijs met in het logo de Edelwijs geeft workshops, training en coaching op het gebied van burn-out en het zoeken naar werk. Lieslwijs wil vooral prikkelen, aan het denken zetten en mens en organisatie in beweging brengen. De ideale begeleider voor deze HR2Meet!.

Over HR2Meet!
Tijdens deze sessies krijgen leden de ruimte om hun kennis en ervaringen te delen; je kunt bijvoorbeeld over een inhoudelijk (HR) thema met elkaar van gedachten wisselen of een boek presenteren. Iedere sessie wordt begeleid door een NVP lid die kennis heeft van en geïnteresseerd is in het onderwerp, maar vooral ook nieuwsgierig is naar de ervaringen van de deelnemers. Dat kun jij dus ook zijn! Door met elkaar de dialoog aan te gaan leer je van elkaar en ontstaan er bij alle deelnemers nieuwe inzichten waardoor iedereen met extra energie en enthousiasme naar huis gaat. HR2Meet! staat voor gelijkwaardig ontmoeten, delen en ontwikkelen.

HR2Meet! vindt in Eindhoven plaats in elke oneven maand op de laatste donderdag. Het is de bedoeling dat het concept zich als een zwerm over Nederland uitspreidt. Als je ideeën hebt voor HR2Meet, deel het dan in de Linkedin groep van HR2Meet of geef het door aan het bestuur.

Programma

Start:  17.00 uur
Einde: 19.00 uur

Deelnemers
We streven naar minimaal 6 deelnemers.
Locatie

Seat2Meet Eindhoven, Strijp-S
Torenallee 24, 5617 BD Eindhoven

Meer informatie

Kosten
Deelname is kosteloos voor leden en introducees van leden! Niet-leden betalen € 50,00 voor deelname aan deze bijeenkomst. 

Heb je vragen, wil je een HR2meet! sessie verzorgen/begeleiden, of wens je meer informatie? Mail dan naar gideon@hr22.nl. NVP biedt met HR2Meet een podium om kennis te delen. HR2Meet is geen commercieel platform en commerciële uitlatingen worden dan ook niet op prijs gesteld.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nl. Als je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners