31/05
2018

Inspiratie-bijeenkomst Waardecreatie? Hoe dan? Het belang van het richten van onze HR zwerm

Locatie

De Raadskamer
Business School Nederland
Herenstraat 25
4116 BK Buren (Gld.)

0 PE

Als ondernemende HR professional wil je waarde toevoegen aan mens en organisatie, maar hoe kun je elkaar hierbij helpen? Hoe voorkom je dat je elkaars concurrent wordt en hoe zorg je ervoor dat je samen meer waard bent? 

Tijdens deze inspiratiebijeenkomst gaan we aan de slag met deze vragen. We willen het bewustzijn ontwikkelen dat lid zijn van het NVP netwerk enorm veel meerwaarde kan bieden onder voorwaarde dat we de slag weten te maken van consumeren naar creëren.

Tijdens de inleiding leer je over het richten van een zwerm en de voorwaarden voor een effectief team met o.a. de pyramide van Lencioni. Na de inleiding gaan we samen, interactief aan de slag met “speeddating”. Speeddating rondom waardecreatie. Hoe lever jij meerwaarde, hoe doet een ander dat en hoe kunnen we elkaar helpen meer waarde te creëren.
Voordat de borrel begint introduceren we ook een nieuwe vorm, namelijk het “speedlab”. Wat dat precies inhoudt, zul je de 31e aan den lijve ervaren!

Na deze bijeenkomst heb je gegarandeerd een aantal nieuwe ideeën over hoe je meer waarde kunt toevoegen aan je eigen werk als ondernemende HR professional. Door te vertrouwen op de kennis, kunde, zelfsturend vermogen en loyaliteit van je NVP collega’s, zullen er mooie dingen ontstaan die zowel voor jou persoonlijke als voor je zakelijke gezondheid heel goed zijn.

Begeleiders van deze inspiratieworkshop: Gideon Boekenoogen en Martin Geerdink
Gideon is samen met Rosanne Jonker mede-eigenaar van HR22 Organisatie advies.
Hij ondersteunt HR, management en medewerkers bij het verbeteren van HR met als doel “Gelukkig werkende organisaties”. Zijn aanpak is Agile, waarbij uitgegaan wordt van wat al aanwezig is en hoe dit versterkt kan worden. Het liefst werkt hij met samenwerkingsverbanden van minimaal een jaar zodat veranderen niet alleen bij plannen blijft, maar ook werkelijkheid wordt!
Als bestuurder van de NVP Zelfstandigen zet hij zich in om HR ondernemers bij elkaar te brengen zodat ze meer waarde kunnen bieden voor organisaties en medewerkers in Nederland.

Martin is zelfstandig ondernemer en heeft een adviespraktijk op de gebieden strategie, HR en coaching voor MKB ondernemers en hun medewerkers. Als generalist denkt hij breed en acteert gericht.

Zij zullen jullie op plezierige wijze meenemen tijdens deze inspiratie-bijeenkomst.

Programma

17.00 Deuren open
17.30 – 18.30 Soep en broodje
18.30 – 19.00 Inleiding door bestuur Zelfstandigen
19.00 – 19.45 Speeddating
19.45 – 20.00 Plenaire Terugkoppeling
20.00 – 20.45 Speedlab
20.45 – 21.15 Conclusies en hoe verder
21.15 – 22.00 uur Napraten en netwerkborrel

Locatie

De Raadskamer
Business School Nederland
Herenstraat 25
4116 BK Buren (Gld.)

Meer informatie

Voor praktische zaken omtrent aanmeldingen/bevestigingen ed. kun je contact opnemen met de afdeling Activiteiten, tel. 033 247 3481 of per e-mail activiteiten@nvp-plaza.nl.

Heb je nog andere vragen, neem dan contact op met:
Martin Geerdink, 06-47 83 48 09
Gideon Boekenoogen, 06-18 54 93 68

Kosten
Deze bijeenkomst is gratis voor NVP-leden en hun introducees! Ook OOA-leden kunnen gratis deelnemen. Niet-leden betalen € 50,-. Indien men na deelname besluit lid te worden van de NVP, worden deze kosten in mindering gebracht op het lidmaatschap.

 

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE punten

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners