28/05
2018

Intervisiebijeenkomsten voor jonge HR Professionals

0 PE

Periodiek start de afdeling Noord Brabant met intervisie voor jong professionals. Op dinsdag 29 mei 2018 gaat de afdeling Noord-Brabant starten met een nieuwe intervisiegroep en de inschrijving voor 2018 is geopend. Intervisie betekent “naar jezelf kijken”. Met hulp van anderen reflecteren hoe je met een bepaalde situatie bent omgegaan, hoe je hebt gereageerd en hoe dat anders zou kunnen. Leren van jezelf en leren van anderen.

De groep wordt begeleid door Yvonne Arts, sinds 1995 werkzaam in het HR vakgebied. Naast het uitwerken van ingebrachte cases, coachen en begeleiden, wordt ook gefaciliteerd in het aanreiken en toepassen van HR technieken en theoretische modellen.

De groep bestaat uit 8-10 enthousiaste jonge startende collega HR professionals / HR adviseurs. We komen iedere 4-6 weken bij elkaar. De intervisie bijeenkomsten zullen afwisselend in Den Bosch of Veghel plaatsvinden, op de dinsdagen van 18.00 uur tot 21.00 uur. Soms op locatie van een van de deelnemers.

De groep 2018 gaat starten en ben jij die HR professional met maximaal 3-5 jaar werkervaring, die van zichzelf en van anderen wil leren? Meld je dan aan, dan kom je op de wachtlijst. Indien de wachtlijst meer dan 10 personen heeft, zal een extra groep worden gestart. Besef wel dat deze bijeenkomsten een vrijwillig karakter hebben, maar niet vrijblijvend zijn. De intervisie heeft een cyclus van 1 jaar en je HR collega’s rekenen op je komst en persoonlijke bijdrage.

Voor vragen of aanmelding kun je contact opnemen met Yvonne Arts, e-mail y.arts@chezlesarts.nl of mobiel 06 204 37 604.

Onze partners