17/04
2018

Leuker kunnen we het niet maken. De nieuwe Privacy wet en HR

Locatie

Van der Valk Hotel Arnhem - Duiven
Impuls 2
6921 RK DUIVEN (vrij parkeren op locatie)

0 PE

 

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE punten

 

Op 25 mei dit jaar gaat de nieuwe Europese Privacywetgeving in. Je hebt dus nog maar even de tijd om je te verdiepen in deze ingrijpende wetswijziging. Deze nieuwe wet vervangt de nationale wetgeving en geldt voor alle organisaties die persoonsgegevens verwerken.
Ook voor de NVP is deze nieuwe wetgeving dus onlosmakelijk verbonden met haar dienstverlening maar dit geldt ook voor jouw organisatie en/of opdrachtgever.

Veranderingen en consequenties
Adecco’s Privacy Lead, Theo Spijkerman, zal een interactieve presentatie geven over de nieuwe verordening. Na afloop ben je op de hoogte van de actuele en voorgenomen veranderingen en de consequenties daarvan binnen uw HR-beleid.

Antwoord op jouw vragen
- Welke persoonsgegevens mogen vastgelegd, bewaard worden?
- Waarvoor mag je wel of niet persoonsgegevens gebruiken?
- Wat zijn de consequenties van het niet houden aan de data privacy regelgeving?
- Wat betekent dit voor gebruik van persoonsgegevens m.b.t. o.a. arbeidsbemiddeling, werving en selectie?

De kennissessie Data privacy word je aangeboden door de Adecco in samenwerking met de NVP.

Programma
08.30 uur Inloop
09.00 uurIntroductie
09.10 – 11.15 uur    Sessie “Dataprivacy”
11.15 – 11.30 uurAfsluiting


Kosten

Deelname aan deze bijeenkomst is voor NVP-leden en niet-leden kosteloos.

Locatie

Van der Valk Hotel Arnhem - Duiven
Impuls 2
6921 RK DUIVEN (vrij parkeren op locatie)

Meer informatie

Voor inhoudelijke informatie over deze bijeenkomst kun je contact opnemen met Lindy Ward, e-mail lindyward@smartdynamics.nl of mobiel 06-53593022. Voor praktische zaken omtrent aanmeldingen/bevestigingen ed. kun je contact opnemen met de NVP afdeling Activiteiten, tel. 033-2473481, email activiteiten@nvp-plaza.nl.

Aanmelden
Het maximum aantal deelnemers voor deze bijeenkomst is bereikt. We hopen je op een andere NVP bijeenkomst te mogen verwelkomen. 

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners