26/01
2017

Nieuwjaarsbijeenkomst: Vernieuwend HRM & Leiderschap

Locatie

GGZ-Delfland (Theaterzaal)
Sint Jorisweg 2
2612 GA Delft

Er is voldoende parkeergelegenheid.

0 PE

 

 

 

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 1 PE punt 

 

Nieuwjaarsbijeenkomst ‘Vernieuwend HRM': Leiderschaps- en teamontwikkeling met paardenkracht!

Ook in 2017 gaat NVP Zuid-Holland de focus leggen op veranderingen en vernieuwingen in organisaties.

Tijdens de eerste bijeenkomst zet Josselien Janssens de toon met een vernieuwende manier van leiderschap en teamontwikkeling. Zij gaat met ons in dialoog over een praktijkgerichte manier van ontwikkelen van leiderschap en teams, ontleend aan het natuurlijke leiderschap in paardenkuddes en traditionele herdersstammen. Met deze inzichten kun je je rol versterken in je samenwerking en het richting geven aan veranderingen.  

Na de nodige interactie gaan we aan de warme maaltijd om elkaars ervaringen te horen en verder met elkaar van gedachten te wisselen.

Deze bijeenkomst maakt onderdeel uit van ons programma voor 2017. Dit bestaat o.a. uit nieuwe visies op leren waarbij de kracht van de organisatie wordt gebruikt, andere manieren van organiseren en ontwikkelen zoals scrum & agile en gaan we in dialoog gaan met directeuren over hun visies en oplossingen voor HR in de weerbarstige praktijk.

 

Over Josselien Janssens

Josselien heeft haar sporen verdiend als executive coach, trainer van internationale teams, voorzitter, teamleider en onderhandelingsleider in de complexe internationale milieuwereld. Zij werkt graag met teams die op het scherpst van de snede moeten functioneren. Haar unieke talent is het vermogen om leiders en teams van de meest uiteenlopende organisaties in hun kracht te zetten. Dit doet zij op een vernieuwende manier. Paarden zijn in haar aanpak de sparringpartners voor het aanscherpen van je onderbewuste natuurlijke leiderschapsvaardigheden die voor 90% bepalen of je leiderschap en teamsamenwerking effectief is.

Daarnaast doet zij praktijkgericht onderzoek naar naar de geheimen van succesvolle Nederlandse organisaties. Josselien heeft een trainings- en coachingsbureau Teams met Paardenkracht

Lees ook het interview met Josselien Janssens

Programma

18.00 uur Ontvangst
18.30 uur Welkom en nieuwjaarswensen door voorzitter NVP Zuid-Holland René Jillissen
18.45 uur Josselien Janssens, trainer/coach van Teams met Paardenkracht, gaat in gesprek met deelnemers over leiderschap
19.30 uur Afronding van het inhoudelijke programma en start van de warme maaltijd onder het genot van goede verhalen en elkaars aanwezigheid

Locatie

GGZ-Delfland (Theaterzaal)
Sint Jorisweg 2
2612 GA Delft

Er is voldoende parkeergelegenheid.

Meer informatie

Deelname aan een afdelingsbijeenkomst van NVP Zuid-Holland is gratis voor NVP-leden. Niet-leden betalen € 50,-.  

Voor praktische zaken omtrent aanmeldingen/bevestigingen ed. kun je contact opnemen met Mos Events, 033 247 34 81 of activiteiten@nvp-plaza.nl.

Annuleringsregeling

Indien je onverhoopt verhinderd bent, kun je je tot één week voor de bijeenkomst kosteloos afmelden. Annuleren kan uitsluitend per email (activiteiten@nvp-plaza.nl). Indien je je opgeeft en niet tijdig afmeldt, of niet komt, worden de gemaakte kosten à € 25 in rekening gebracht.

Aanmelden kan via onderstaande aanmeldknop. 

Onze partners