03/02
2022

NVP Online Kennissessie - Organisatie Performance: “Op voorsprong door digitalisering als organisatiestrategie”

Locatie

Online via Zoom. Je krijgt in aanloop naar het online event de gegevens om deel te nemen toegestuurd.

Organisator
NVP Activiteitenbureau i.s.m. NVP Programmaraad
Doelgroep
C-Level, Seniors, Professionals, Young Professionals
0 PE

In tijden van onzekerheid weet je één ding zeker. Mensen en dus ook klanten, passen hun wensen aan de gevolgen van de crisis aan. En dat betekent nieuwe uitdagingen voor organisaties. Met bijkomende vragen als: Waar liggen de risico’s? Zijn er ook kansen, en zo ja, waar liggen die dan? En hoe lang gaat de onzekerheid duren, is deze tijdelijk of blijvend?

“Juist in een crisis, en de daarmee gepaard gaande onzekerheid, versterkt de noodzaak tot het herijken van eerder gemaakte strategische keuzes of zelfs van het gehele businessmodel. Wordt het korte termijn overleven of is een lange termijn transformatie noodzakelijk?” Aldus het HR Trendrapport 2021.

Met het tempo waarin veranderingen afgelopen jaar en ook dit jaar zich weer gaan voordoen, neemt de druk op organisaties toe. Een belangrijke kritische succesfactor is de mate waarin HR in staat is om goed en met succes met die veranderingen om te gaan.

In dat kader zet NVP In 2022 de volgende vier thema’s centraal:

  • Organisatie performance.
  • HR als strategische partner, de getransformeerde HR-functie klaar voor de toekomst.
  • High performance, future proof teams.
  • People first, eerst de mensen dan de resultaten.


In kwartaal 1 is er uitgebreide aandacht voor ‘Organisatie Performance’
Op 3 februari vertelt Hans van der Spek (Manager kenniscentrum HCM, Berenschot), alles wat je moet weten over Organisatie Performance. Van der Spek neemt je daarvoor mee langs de meest impactvolle trends uit 2021 en blikt hij alvast vooruit op de te verwachten resultaten in het “Strategie en het HR Trendonderzoek 2022”.  Deze bijdrage geeft je een volledig beeld van de actuele HR-topics in relatie tot Organisatie Performance.

“Geïnspireerd door het gedachtegoed van o.a. Dave Ulrich strijdt HR voor haar positie als Strategisch of Business Partner, maar hoe slagen we (of hoe slaag jij) er voldoende in om “Future of Work” meer te laten zijn dan een sprankelende titel van een digitaal congres? Zijn de medewerkers in jouw organisatie voldoende toegerust en voorbereid op veranderingen?”

Doe mee!
Je bent van harte uitgenodigd om op 3 februari mee te doen met deze online sessie. Praat mee en laat je inspireren. Mis deze kennissessie niet en meld je nu aan!

Programma

15.15 uur Digitale entree

15.30 uur Hans van der Spek over Organisatie Performance op basis van het Strategie- en het Trendonderzoek 2021 en een vooruit blik op de te verwachten resultaten in het ‘Strategie en het HR trendonderzoek 2022’

16.15 uur  Breakout rooms. Kies uit een van de drie breakout rooms waarin je de mogelijkheid hebt om ervaringen met de voornaamste Organisatie Performance trends met anderen te delen

17.00 uur De laatste vragen, terugkoppeling en afronding

17.30 uur Digitaal afscheid

Locatie

Online via Zoom. Je krijgt in aanloop naar het online event de gegevens om deel te nemen toegestuurd.

Meer informatie

Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met een van de thema-initiators Martin Geerdink ( 06-47834809), Frank van der Graaf  (06-39551109) of  Mandy de Koning (06-27035261). Stel je vragen over je aanmelding via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl

Kosten
Voor NVP-leden is deze Masterclass kosteloos. Niet-leden betalen € 19,50 (exclusief BTW). Ben je na deelname enthousiast omdat je een interessante en inspirerende masterclass hebt gevolgd en energie krijgt van een sterk HR-netwerk? Word dan NVP-lid. We sturen je dan geen deelnamefactuur. 

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op jouw online deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Als je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 15,- exclusief btw in rekening gebracht.

Onze partners