14/03
2019

NVP presenteert de Employee Experience Challenge

Locatie

KPMG, Laan van Langerhuize 1, 1186 DS te Amstelveen.

Onder het pand is een (gratis) parkeergarage aanwezig. Bij het inrijden graag de linker inrijbaan gebruiken, je kunt dan aanbellen bij de intercom waarna je toegang hebt tot de parkeergarage. De parkeerplekken voor bezoekers bevinden zich op laag 1. Na het inrijden ga je omhoog de helling op en rechtsaf, je volgt de borden ‘Parking Visitors’.
De hoofdingang van KPMG is direct tegenover deze parkeerplaatsen gelegen.

Organisator
NVP Landelijk
Doelgroep
C-Level, Seniors, Professionals, Young Professionals
4 PE

Ga jij de uitdaging aan?

De NVP organiseert op donderdag 14 maart een spetterend event voor iedere HR-professional die de beste Employee Experience wil creëren.

 

Op zoek naar de ‘totaalervaring’
Een gelukkige werknemer is een productievere werknemer. Dat onderstrepen verschillende wetenschappelijke studies. In een digitale wereld met toenemende transparantie, de groeiende invloed van millennials en de impact van nieuwe ontwikkelingen op alle generaties op de werkvloer, verwachten werknemers een productieve, boeiende en plezierige werkomgeving. Ze willen een ‘totaalervaring’, waarbij het niet alleen gaat om wat de medewerker tijdens zijn employee journey doet, maar ook om wat hij voelt.

Vraag jij je nog af of en waarom Employee Experience topprioriteit heeft?
Organisaties worstelen om mensen te binden en te behouden. Traditionele systemen en tools zijn niet langer toereikend om medewerkers en teams gemotiveerd en betrokken te houden. Om als organisatie geweldige resultaten te blijven realiseren, is het creëren van de beste employee experience op dit moment voor HR – en dus voor jou – van levensbelang.

Laat je meenemen
Als HR-Professional sta jij in de voorhoede van innovatie van de bedrijfscultuur en performance management. Hoe ga jij de beste employee experience creëren? En daarmee de impact van HR bij jouw organisatie vergroten?

Om daar achter te komen, organiseert NVP de Employee Experience Challenge. We hebben een gevarieerd programma voor je samengesteld, boordevol kennis, ervaringen en ideeën over employee experience. Laat je tijdens dit event meenemen in deze boeiende materie door sprekers die de zaken scherp voor je neerzetten, zodat je geïnspireerd en met de juiste bagage de vertaling naar jouw medewerkers en organisatie kunt maken.

Reserveer donderdag 14 maart 2019 in je agenda: NVP Employee Experience Challenge, Amstelveen.

Bekijk het Programma
Line-up sprekers

 • Keynote Erik Dirven (Time to Change) - ontwikkelt mensen en organisaties hun verborgen potentieel vrij te maken en te mobiliseren ten dienste van persoonlijke of collectieve verandering en vernieuwing.
 • Keynote Bas Kodden - weet als  geen ander hoe hij leidinggevenden en professionals, vol inspiratie en energie zichzelf én hun organisaties in een vernieuwde staat van flow en bevlogenheid weten te brengen.
 • Keynote Heleen Mes (HappinessBureau)- adviseert organisaties en HR over geluk op de werkvloer.
 • Rutger Steygerberg (Top Employers Insititute Benelux) -  Top Employers Institute certificeert en erkent werkgevers die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden. Het certificeringsprogramma, gericht op HR, identificeert wereldwijd toonaangevende werkgevers en zet ze in de spotlights.
 • Kay Formanek (KAY Diversity & Performance) - is gepassioneerd over diversiteit en hoe deze de maatschappelijke en zakelijke prestaties bevordert wanneer belangrijke barrières worden verwijderd.
 • Ties Molenaar (Effectory)- helpt organisaties inzichtelijk te maken hoe feedback en ideeën van medewerkers bijdragen aan succesvolle organisaties.
 • Wenda Bolink (Proof) - helpt organisaties bij het vertalen van hun ambities naar een awe-inspiring employee experience gedurende de gehele employee journey.
 • Mark van Stol (Deloitte)- adviseert HR bij transformatieprojecten oa op basis van employee experience onderzoek.
 • Olav Provily (Exact) - CSR manager bij Exact. 
 • Amber Smeulders (SAP) - is HR Expert bij SAP Nederland
 • Maggie Ammerlaan & Jelderik Schutz (Schiphol Group) - over hoe de luchthaven een maximale candidate experience creëert
 • Lonneke Nouwens & Nick de Leeuw (Frisse Blikken) - Een frisse blik om jouw eigen Experience te ervaren en te verbeteren! 

Wat kun je verwachten?
► In één dag word je volledig op de hoogte gebracht van de laatste inzichten over employee experience. Met actuele trends, ontwikkelingen en aansprekende voorbeelden die relevant en nuttig zijn voor het creëren van de beste employee experience.
►NVP Employee Experience Challenge biedt iedereen wat. Hoe ver jouw organisatie ook is met het vormgeven van employee experience en ongeacht de omvang van het budget. Op 14 maart bepaal jij of je op strategisch of praktisch niveau geïnformeerd wil worden. Of laat je inspireren door wat er allemaal mogelijk is met een ‘low’ budget. Kortom een programma dat aansluit op jouw ‘Employee Experience’ situatie en behoefte.
► Je gaat met praktische bagage naar huis, waarmee je concreet aan de slag kunt.


Mis het niet....
► De mogelijkheid om kennis te maken met ruim 200 professionals, collega’s, ervaringsdeskundigen en partners
► 3 keynotes & 9 parallelsessies, inclusief praktijkcases
► 12 sprekers en experts

 

Programma

Ontvangst vanaf 09.15 uur
Start programma om 10.00 uur
Afsluitende borrel om 17.00 uur.

Het volledige programma hebben we voor je op een rij gezet

Locatie

KPMG, Laan van Langerhuize 1, 1186 DS te Amstelveen.

Onder het pand is een (gratis) parkeergarage aanwezig. Bij het inrijden graag de linker inrijbaan gebruiken, je kunt dan aanbellen bij de intercom waarna je toegang hebt tot de parkeergarage. De parkeerplekken voor bezoekers bevinden zich op laag 1. Na het inrijden ga je omhoog de helling op en rechtsaf, je volgt de borden ‘Parking Visitors’.
De hoofdingang van KPMG is direct tegenover deze parkeerplaatsen gelegen.

Meer informatie

Earlybird Kortingen voor jouw collega’s of relaties
Voor leden van het NVP-netwerk is de Employee Experience Challenge gratis.
Neem je je collega’s of netwerkrelaties mee en zijn zij nog niet aangehaakt bij het NVP netwerk, dan bieden we hen een aantrekkelijke early bird korting*.

Bij inschrijving tot en met 31 januari 2019 is de prijs slechts € 129,- inclusief btw p.p.!
Na 31 januari 2019 is de congresprijs voor niet-NVP-leden € 199,- inclusief btw p.p.

*(kortingen gelden alleen voor inschrijvingen tot en met 31 januari 2019)

 

Met het OV naar NVP Employee Experience Challenge

Het kantoor van KPMG is goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer.

Per openbaar vervoer is het KPMG-kantoor te bereiken vanaf het Centraal Station Amsterdam met sneltram 51.
De route van sneltram 51 loopt via het Amstelstation en Station Zuid-WTC. Uitstappen bij de Ouderkerkerlaan.
Vanaf Station Lelylaan met metrolijn 50 richting Gein, uitstappen bij Station Zuid-WTC en vervolgens met sneltram 51.

Nabij het kantoor op de halte Burgemeester Boersweg/Laan van Langerhuize stoppen de volgende bussen:
Buslijn 300 vanuit Haarlem/Schiphol en vanuit Station Amsterdam Bijlmer-Arena.
Buslijn 146 vanuit Uithoorn Busstation en vanuit Station Amsterdam Bijlmer-Arena.

Annuleringsregeling

Je kunt je tot een week voorafgaand aan het congres afmelden, zonder kosten, via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Voor afmeldingen binnen een week voorafgaand aan het congres en no-show brengen wij € 199,- inclusief btw in rekening.

Onze partners