05/04
2022

NVP Voorjaarscongres (LIVE!) 'It's all about the people'

Locatie

Prodentfabriek
Oude Fabriekstraat 20
3812NR Amersfoort

Organisator
NVP activiteitenbureau
Doelgroep
Professionals, Seniors, Young Professionals, C-Level
3 PE

Het NVP-event waar 'De mens centraal' staat!

Technologie betekent veel voor HR. Het biedt selfservice mogelijkheden en levert inzichten in kostenefficiency. Ook als het gaat om werving, leren en ontwikkelen levert technologie input over de productiviteit en hoe je deze goed kunt meten.

De COVID-19-pandemie en bijbehorende crisis heeft duidelijk gemaakt wat naast technologie nodig is om de veerkracht van organisaties op te bouwen en waarde te creëren: een meer mensgericht beleid! Omdat deze insteek een dynamischer talent en werkmodel voor de toekomst creëert.

Hoe geef je als HR nu vorm aan een duurzaam en waardevol mensgericht beleid waarin de mens echt centraal staat? Waarin een vertaling is terug te zien van organisatie missie, visie en strategie. Er zorg en aandacht is voor mentale en fysieke behoeften. Er tevens aandacht is om interacties op afstand persoonlijk te laten voelen. En waarin leiderschap en technologie een mensgericht beleid maximaal supporten.

Tijdens het live NVP-congres 2022 kun je deelnemen aan een interactief ronde tafelgesprek met inspirerende sprekers uit de wetenschap en praktijk:

  • Dr. Kilian Wawoe, docent HRM VU Amsterdam en consultant
  • Esther Flipse, beloningspecialist  en eigenaar Merknemers
  • Alexander de Vries, eigenaar House of Hostmanship

De tafelgasten bespreken aan de hand van dilemma’s, kennis en hun expertise wat belangrijk elementen zijn voor een HR-beleid waarin de mens centraal staat.

Keynote Bas Kodden deelt verfrissende inzichten en ideeën over HR-leiderschap, duurzaam presteren en het aannemen van de juiste mensen.

Daarnaast is er uiteraard volop gelegenheid elkaar te spreken.

Programma

Binnenkort vind je hier een uitgebreide versie van het programma

Ontvangst vanaf 14.00 uur
Start programma om 14.30 uur
Afsluitende borrel om 16.30 uur

Locatie

Prodentfabriek
Oude Fabriekstraat 20
3812NR Amersfoort

Meer informatie

Ben jij erbij op dinsdag 5 april in de Prodentfabriek in Amersfoort?
Er is definitief groen licht voor energieke en inspirerende live NVP-events en daarom organiseren we dit NVP-congres weer op locatie. Het zou geweldig zijn om jou ook weer te zien.
Mocht je er onverhoopt niet bij kunnen zijn op 5 april, dan zullen we opname van de keynote door Bas Kodden achteraf beschikbaar stellen aan leden. 

Daarom deze tip:
Claim nu je stoel voor 5 april 2022: NVP congres ‘It’s all about the people’
Meld je aan via de aanmeldbutton 'Ik doe mee' bovenaan deze pagina en je hebt gegarandeerd een plek. Als NVP-lid kun jij gratis deelnemen.

Kom samen met je collega
Een ticket voor iedereen die (nog) niet-lid is, kost € 75 excl.btw en is te bestellen via bovenstaande aanmeldbutton 'Ik doe mee'.

 

Annuleringsregeling

Je kunt je tot dinsdag 29 maart 2022 12.00 uur kosteloos afmelden via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Voor afmeldingen binnen een week voorafgaand aan het congres en no-show brengen wij € 75,- exclusief btw in rekening. 

 

 

 

 

Partner van het NVP-congres 'It's all about the people':

Onze partners