06/05
2020

ONLINE - Best Practice DSM: managen en motiveren op afstand als het langer duurt. Speciale aanbieding “Duo Webinar #1”

Locatie

Deze bijeenkomst zal online via zoom plaatsvinden. Je krijgt in aanloop naar de bijeenkomst toe een link toegestuurd om deel te nemen. Hierbij ontvang je tevens de link voor het seminar van 7 mei 2020 van 13.30 uur.

Organisator
Kring Holland
Doelgroep
Professionals, Seniors, Young Professionals
1 PE

 

Speciaal aanbod vanuit NVP Kring Holland; een duo webinar:

#1) Op 6-5 met Ruth Donners van DSM over thuiswerken en hoe je het anders doet en regelt met medewerkers, in de teams en in de organisatie breed.
#2) Op 7-5 met Evelien Wagemakers van MHFA / Mental Health First Aid over de extra aandacht en zorg voor de psychische gezondheid van medewerkers in deze barre corona tijden.

Je bent van harte welkom bij beide webinars! Maar je kunt natuurlijk ook een van de twee kiezen. Ga je ze beide volgen, dan graag ook voor allebei inschrijven.

Als internationaal bedrijf met gespreide en wereldwijde vestigingen heeft DSM al veel ervaring met organiseren, managen en uitvoering op afstand. In deze bizarre tijden van Corona heeft dat zo zijn  voordelen. De intelligente lockdown kon dan ook bij DSM in Nederland al per maandag 2 maart 2020 probleemloos worden ingevoerd, waarbij het personeel indien mogelijk thuis begon te werken, terwijl intussen op verantwoorde manier de productielocaties actief bleven. DSM is aangemerkt als een bedrijf met vitale processen (voedselketen en chemie), waardoor de medewerkers die nodig zijn bij productie en distributie aanspraak kunnen doen op opvang.                              

Tijdens deze interactieve online zoom sessie gaat Jolanda Alkemade van NVP Kring Holland in gesprek met “remote specialist” Ruth Donners van DSM. Als deelnemer krijg je heel veel praktische tips en handvaten voor het thuiswerken, het werken in virtuele teams, wederzijdse verwachtingen tussen alle stakeholders en dit alles binnen een exceptionele quarantaine situatie, die nog lang kan gaan duren en ook al lang duurt.

Hoe blijf je in contact? Welke afspraken moeten er op organisatieniveau gemaakt worden? Welke type leiderschap past hierbij? Waar stop je mee? Hoe regel je ondersteuning en coaching in de teams? Hoe regel je terugkoppeling en verantwoording? Hoe bewaak je de balans tussen werk en privé en de vitaliteit? Hoe kan HR de lijn ondersteunen? Hoe verhoog je de fun-factor? Heb je zin in inspiratie? Wil je ook eens van de lijn horen wat de do’s en don’t zijn?

Over Ruth Donners
Deze ervaren manager/director werkt al 19 jaar bij DSM en heeft ruime ervaring in leidinggeven op afstand, ook met samenwerkingen in verschillende tijdzones, van de Verenigde Staten tot Nieuw- Zeeland. In haar carrière is ze meerdere malen van functiegebied gewisseld, van octrooien, innovatie naar business development op het gebied van materialen, voedingsingrediënten en gewasbeschermingsmiddelen. Per 1 mei 2020 start ze als Global Business Development Director voor DSM Personal Care met standplaats Zwitserland. Daarnaast runt ze ook een gezin met twee kinderen. 

Programma

11.00 – 11:20 In gesprek met Ruth Donners
11:20 – 11:40 Vraag, antwoord en nieuwe ideeën
11.40 – 11:45 Samenvatting en afronding

Locatie

Deze bijeenkomst zal online via zoom plaatsvinden. Je krijgt in aanloop naar de bijeenkomst toe een link toegestuurd om deel te nemen. Hierbij ontvang je tevens de link voor het seminar van 7 mei 2020 van 13.30 uur.

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP-afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl of bij Jan Stok, jjlstok@outlook.com / 06 – 558 53 066

Kosten
Vanwege deze bijzondere Coronatijden wordt deze sessie gratis aan NVP-leden en niet-leden aangeboden door NVP.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 1 PE-punt.

 

Onze partners