30/04
2020

ONLINE - 'Effectief sollicitatiegesprekken afnemen'

Locatie

Deze bijeenkomst zal online (via Zoom) plaatsvinden. Je krijgt in aanloop naar de bijeenkomst toe een link toegestuurd om deel te nemen.

Organisator
Kring Midden-Nederland
Doelgroep
Professionals, Young Professionals
1 PE

Het werven van de juiste medewerkers is voor elke organisatie een uitdaging. De sollicitatiegesprekken zijn de eerste contactmomenten met een potentiële nieuwe werknemer, en daarom enorm belangrijk. Afgaan op een ‘goed gevoel’ over een kandidaat, of een ‘leuke klik’ is niet voldoende. Een goede mix van een al dan niet voorbereide vragen en het zoeken naar bewijsmateriaal voor competenties en kennis blijken effectief in het screenen van mogelijk nieuw talent.

Tijdens deze Zoom sessie geven we je graag de beste tips en tricks (en ‘lessons learned’) voor het afnemen van effectieve sollicitatiegesprekken! De STAR-methodiek komt hierin uitgebreid aan bod. Wil jij ook beter sollicitatiegesprekken leren afnemen? Wees welkom bij deze sessie! 

Over spreker Juliëtte Reinders
Juliëtte Reinders heeft ruim 6 jaar ervaring in het recruitment vak. Ze heeft een achtergrond in communicatiewetenschappen en heeft ruim ervaring in het screenen van technisch en commercieel talent (van starters tot MT-niveau). Ze volgde verschillende trainingen over het effectief afnemen van sollicitatiegesprekken. Ze werkt als HR-specialist bij een ICT-bedrijf en neemt maandelijks zo’n tien sollicitatiegesprekken af. 

Programma

16.30 uur: Introductie Kring midden Nederland 2020!
16.45 uur: Start presentatie
17.45 uur: Start vragen
18.15 uur: Afronding

Locatie

Deze bijeenkomst zal online (via Zoom) plaatsvinden. Je krijgt in aanloop naar de bijeenkomst toe een link toegestuurd om deel te nemen.

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP-afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl

Kosten:
Deelname voor deze bijeenkomst is kosteloos voor NVP-leden en niet-leden.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 1 PE-punten.

Onze partners