30/06
2021

ONLINE - Hoe Avebe en People & Analytics datagedreven HR implementeren

Locatie

Dit webinar wordt gestreamd vanuit Google Meet, je ontvangt vanuit Noorderlink een link om deel te nemen.

Organisator
Kring Noord-Nederland
Doelgroep
Professionals, Young Professionals
0 PE

Het Kennisnetwerk HR Analytics is een samenwerking van de NVP, Samenwerking Noord en Noorderlink. Effectus-HR deelt in dit webinar kennis uit hun praktijk, en uit de praktijk van NHL Stenden.

In deze HR analytics webinar vertellen Giena Klaassens, HR Director Talent Management bij Avebe, en Geertje Dam (van People & Analytics) hoe zij data gedreven HR implementeren bij Avebe met de tool TAEM.io. Geertje Dam is een resultaat gedreven data psycholoog en expert in (Global Top) talent & team analytics en crisismanagement. 

Ze bouwde een algoritme voor het identificeren, benchmarken en volgen van Global Talent en voor het samenstellen van teams die de bedrijfsresultaten maximaliseren en binnen 6 maanden een doorbraak realiseerden. Geertje ontwikkelde het Corporate Identity Model (CIM) een raamwerk dat inzicht geeft in hoe persoonlijkheid bedrijfsresultaten beïnvloedt. Met de app TAEM.io worden deze inzichten (algoritmen) gebruikt om mensen, teams en organisaties te analyseren en evidence-based inzichten te krijgen, toekomstige bedrijfsresultaten en resultaten te voorspellen zodat de organisatie kan handelen en aanpassen.

Programma

15.30 uur Start
16.30 uur Einde 

Locatie

Dit webinar wordt gestreamd vanuit Google Meet, je ontvangt vanuit Noorderlink een link om deel te nemen.

Meer informatie

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk via de website van Samenwerking Noord.

Kosten
Leden van Samenwerking Noord, Noorderlink en NVP mogen kosteloos deelnemen aan dit webinar.

Onze partners