09/06
2020

ONLINE - HR Café Corona College Tour: Anders werken….. Wat betekent de 1,5 meter economie voor HR en jouw organisatie?

Locatie

Virtueel met ZOOM (10:00 - 11:00)

Organisator
Kring Noord-brabant
Doelgroep
Professionals, Seniors, Young Professionals
1 PE

Een inspirerend gesprek met elkaar, van 10:00 - 11:00 uur, met Yvonne Arts als gespreksleider!
Inclusief gezellig online ‘HR netwerken’, helaas de koffie/thee, drankjes en lekkere broodjes moet je dit keer zelf verzorgen!

De NVP krijgt vele vragen over de Coronacrisis en wil haar leden zo goed mogelijk ondersteunen en helpen in deze vreemde tijden. In voor- en tegenspoed, zullen we maar zeggen. Vandaar wederom een HR Café Corona College Tour bijeenkomst. Ook deze keer weer virtueel!

Thema: Anders werken….. Wat betekent de 1,5 meter economie voor jouw organisatie?

In een digitaal gesprek willen we met elkaar sparren, wat de 1,5 meter norm voor werken betekent. Van horeca en productie tot en met werken op kantoor.
En daarbij gaan we het niet hebben over praktische zaken zoals de tafeltjes, die uit elkaar moeten staan, de perplex wandjes en de looprichting op de gang.
Het accent ligt op het uitwisselen van ervaringen als HR professional met thuiswerken en vergaderen. Met het omgaan met een fysieke afstand. Bijvoorbeeld, wat kan HR betekenen voor medewerkers die thuis zitten omdat productie of dienstverlening plat ligt?

Doe mee met het HR Café
Elke 1e dinsdag in de maand organiseren wij een HR Café voor NVP-ers EN niet NVP-ers. Eigenlijk voor iedereen die is geïnteresseerd in het HRM-vak. We koppelen aan elke bijeenkomst een thema en gevendaar een leuke en interessante invulling aan. Door bijvoorbeeld een spreker uit te nodigen voor een korte inleiding en daarna gezamenlijke bespreking of door prikkelende stellingen te bedenken en die gezamenlijk te bespreken. Of door een NVP-er te vragen om aan die bijeenkomst een leuke invulling te geven. Een boekbespreking of een filmpje of een white-paper of een HR-scan. Maakt niet uit. Door de NVP en met de NVP is het uitgangspunt.


Maar ook HRM-ers die (nog) geen lid zijn van de NVP zijn welkom. Bevlogenheid voor het HRM-vak staat immers centraal. En natuurlijk ook gewoon gezellig samenzijn en ervaringen uitwisselen.

Ten overvloede: we zijn geen ‘commercieel’ platform en commerciële uitlatingen worden niet op prijs gesteld.

Programmacoördinator NVP Brabant: Yvonne Arts (tel. 06-20437604 of e-mail: yvonne.arts@atos.net).
Wie interesse heeft om een bijeenkomst mede te organiseren of te begeleiden, of heb je een specifieke deskundigheid of ervaring om met de groep te delen, of heb je ideeën voor deze formule, verzoeken wij om met ondergetekenden contact op te nemen. We zoeken ook gespreksleiders: de gespreksleider hoeft niet altijd ook de deskundige te zijn! De gespreksleider zorgt ervoor dat agenda/tijd wordt bewaakt en dat alle deelnemers een inbreng kunnen hebben.

Programma

Voorbereiding
Ter voorbereiding vragen we aan de deelnemers om een plaatje, foto te zoeken dat past bij een ervaring van jou als HR professional in het covid-19 tijdperk.
De plaatjes/foto’s worden een digitaal bord geplakt. In combinatie met één of meerdere stellingen hebben we daarmee meer dan genoeg gespreksstof, discussie en uitwisseling van tips en ervaringen.


Over de spreker
Yvonne Arts is Business Consultant & Change Lead bij Atos. Yvonne brengt mensen op een originele manier in beweging en zet aan tot verandering.

 

Locatie

Virtueel met ZOOM (10:00 - 11:00)

Meer informatie

Kosten

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis voor alle deelnemers leden en niet-leden, mits aangemeld via de NVP.

Wijze van aanmelding

Voor leden en niet leden via www.nvp-plaza.nl; kies 'verder' en vervolgens 'agenda', 'overzicht' en onderaan de uitnodiging staat een link om je aan te melden.
Na inschrijving ontvang je een bevestiging en een ZOOM link. Deelname wordt bevestigd.
Nadere informatie is te krijgen bij de programmacoördinator van de bijeenkomst.

PE punten

Voor deelname aan deze bijeenkomst ontvang je 1 PE punt.

Onze partners