23/11
2020

ONLINE - HR2GROW De beloningsballon. Prik jij hem door?!

Locatie

Deze bijeenkomst zal online (via Zoom) plaatsvinden. Je krijgt in aanloop naar de bijeenkomst toe een link toegestuurd om deel te nemen.

Organisator
Kring Holland
Doelgroep
Professionals, Young Professionals, Seniors
1 PE

Je wilt goed aansluiten bij de individuele wensen van je medewerkers. Tegelijkertijd bevinden we ons in een crisissituatie die op veel plekken vraagt om risicobeheersing en kostenverlaging. Waar moet je en waar wil je als organisatie zorg voor dragen als het gaat om arbeidsvoorwaarden/beloningsbeleid?

Het gaat van thuiswerken naar leaseconstructies. Van loopbaanadvies en functiehuizen tot mental health ondersteuning. Wat is een werkende strategie voor HR om met dit onderwerp aan de slag te zijn in deze tijd? In deze sessie willen we bestaande kaders, regels, cao’s loslaten om op een frisse manier naar arbeidsvoorwaarden en beloning te kunnen kijken. 

Tijdens de volgende online HR2Grow sessie gaan we hier dan ook mee aan het werk. We geven GEEN inhoudelijke antwoorden op regelingen en fiscaliteit en dergelijke. 

De kernvraag voor de sessie:
Hoe zorgen we ervoor dat we me met ons beloningsbeleid slagvaardig en wendbaar blijven? 

HR2GROW is een interactieve bijeenkomst. Dat doen we langs de weg van een creatieve werk- en denksessie. Met elkaar gaan we op zoek naar antwoorden en ideeën. Bij voorkeur maken we een combinatiegroep van HR studenten/Business Studies van Hogescholen en professionals.  

HR2GROW is een hands-on NVP sessie waarin jij direct en verdiepend werkt aan dit concrete vraagstuk. Hebben we jouw interesse weten te wekken? Schrijf je dan in voor de sessie op maandag 23 november aanstaande!

Programma

11.00 uur Start
12.30 uur Einde

Dit is waarom je erbij wilt zijn:

  • Je stapt direct de actualiteit in, waardoor je met jouw bijdrage echt verschil kunt maken.
  • Je werkt heel praktisch aan nieuwe ideeën en oplossingen.
  • Je hebt zelf nieuwe inzichten en tools waarmee je je voordeel kunt doen in jouw werkpraktijk.
Locatie

Deze bijeenkomst zal online (via Zoom) plaatsvinden. Je krijgt in aanloop naar de bijeenkomst toe een link toegestuurd om deel te nemen.

Meer informatie

Contactpersoon voor deze bijeenkomst is Jolanda Verburgt 06 291 690 46, mail@jolandaverburgt.nl

Kosten
Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos voor NVP-leden, niet-leden betalen € 19,50 exclusief btw. 

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 1 PE-punt.

 

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op jouw online deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nlAls je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 15,- exclusief btw in rekening gebracht.

Onze partners