02/07
2020

ONLINE - HR2GROW Thuiswerken niet altijd goed voor je beoordeling

Locatie

Deze bijeenkomst zal online (via Zoom) plaatsvinden. Je krijgt in aanloop naar de bijeenkomst toe een link toegestuurd om deel te nemen.

Organisator
Kring Holland
Doelgroep
Professionals, Young Professionals, C-Level, Seniors
1 PE

Thuiswerkers hebben minder last van tijdsdruk, komen minder in de knel met de balans tussen werk/privé en hun welzijn is hoger. Toch krijgen ze vaak een lagere beoordeling van hun leidinggevende. Dat blijkt uit onderzoek van Maral Darouei die daar op 10 juni op promoveerde.” (AD online 10.6.2020)

Niet elke leidinggevende is gelukkig met medewerkers die thuiswerken. Uit het  onderzoek van Darouei wordt duidelijk dat medewerkers die volledig thuiswerken een lagere beoordeling kregen in vergelijking met hun collega’s die gedeeltelijk thuiswerken. In het AD artikel staat te lezen: “Leidinggevenden denken dat thuiswerkers minder betrokken zijn en krijgen daardoor lagere prestatiebeoordelingen” aldus Darouei. Daarbij maakt het nog verschil of thuiswerkers kinderen hebben of niet. 

Volgens het artikel gaat de coronacrisis daar mogelijk wel een positief verschil in maken nu leidinggevenden zelf deels ook thuiswerkers zijn geworden. Zou het stigma eraf gaan? Vast nog niet bij iedereen. Laat dat nou net aansluiten bij de tweede HR2GROW sessie.  

Na het succes van de eerste online HR2GROW staan we in de startblokken voor de volgende. We hebben de smaak te pakken, doe jij mee?  

De kernvraag voor de sessie: Hoe kunnen medewerkers zelf tot een realistisch prestatie-oordeel komen? 

HR2GROW is een interactieve bijeenkomst. Dat doen we langs de weg van een creatieve werk- en denksessie. Bij voorkeur maken we een combinatiegroep van HR studenten/Business Studies van Hogescholen en professionals.  

HR2GROW is een vernieuwende NVP sessie waarin jij direct en verdiepend werkt aan dit concrete vraagstuk.

Hebben we jouw interesse weten te wekken? Schrijf je dan in voor de sessie op donderdag 2 juli aanstaande!

Programma

10.30 uur Start
12.30 uur Einde

Dit is waarom je erbij wilt zijn:

  • Je stapt direct de actualiteit in , waardoor je met jouw bijdrage echt verschil kunt maken.
  • Je werkt heel praktisch aan nieuwe ideeën en oplossingen.
  • Je hebt zelf nieuwe inzichten en tools waarmee je je voordeel kunt doen in jouw werkpraktijk.
Locatie

Deze bijeenkomst zal online (via Zoom) plaatsvinden. Je krijgt in aanloop naar de bijeenkomst toe een link toegestuurd om deel te nemen.

Meer informatie

Contactpersoon voor deze bijeenkomst is Jolanda Verburgt 06 291 690 46, mail@jolandaverburgt.nl

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE-punten.

 

Onze partners