19/05
2020

ONLINE - Mei HR-digitaliseringsmaand: De digitale werkplek. Cruciaal in meer betrokken medewerkers en het aantrekken van nieuw talent

Locatie

Webinar

Organisator
NVP Activiteitenbureau
Doelgroep
Seniors, Young Professionals, Professionals
1 PE

Mei HR-digitaliseringsmaand. Online seminar 'De Digitale Werkplek' door Marc Dekker van Citrix op 19 mei om 14:00 uur.

De hele maand mei kun je online seminars volgen die de TECH en de TOUCH kanten van digitalisering belichten. Alle seminars staan afzonderlijk in onze agenda. Hier vind je meer informatie en kun je je meteen aanmelden. Op 20 mei komt alle informatie uit deze seminars samen en kun je deelnemen aan twee spetterende live webinars.  

Mei HR-digitaliseringsmaand. Online seminar 'De Digitale Werkplek' door Marc Dekker van Citrix.
Hoe kan een prettige digitale werkplek bijdragen aan het werkgeluk, meer betrokken medewerkers en helpen in het aantrekken van nieuw talent?
TNO en het CBS hebben het onderzocht; in 2018 hadden bijna 1,3 miljoen Nederlanders burn-out klachten. 35% van de werknemers geeft werkdruk of werkstress als reden voor verzuim. De kosten van werkstress gerelateerd verzuim zijn inmiddels opgelopen tot 2,8 miljard euro per jaar.

Technology en de constante beschikbaarheid die hiermee gefaciliteerd wordt blijkt steeds vaker samen te hangen met werkstress. De productiviteit van werknemers door technologische vooruitgang is jarenlang toegenomen maar begint sinds het mobiele tijdperk af te nemen. Een overdaad aan informatie, constante afleiding door notificaties en het vaak moeten switchen tussen applicaties liggen hieraan ten grondslag. Dit gaat ten koste van de focus en creativiteit welke we nodig hebben in het werk waar we eigenlijk voor waren aangenomen en waar onze passie ligt.

Zowel HR als IT-organisaties voelen zich steeds meer verantwoordelijk om bij te dragen aan een goede werknemers beleving. Citrix wil HR en IT bij elkaar brengen en door de juiste technologische oplossingen bijdragen aan meer betrokken medewerkers, het aantrekkelijk zijn voor nieuw talent en het verbeteren van de productiviteit.

In dit seminar maak je kennis met het toekomstige werken en laat Citrix zien hoe zij bijdragen aan een prettigere werkomgeving met betere resultaten.

Programma

14:00 - 15:00 uur - Online seminar met Marc Dekker, Citrix

Locatie

Webinar

Meer informatie

Voor leden en niet-leden van het NVP-netwerk is deelname aan de workshop, horende bij het NVP-jaarcongres kosteloos. 

Delen van gegevens
Wij zullen de namen en bedrijfsgegevens van deelnemers delen met Citrix, organisator van deze webinar, ter voorbereiding op hun workshop. Gegevens zullen niet voor commerciele doeleinden gebruikt worden. 

 

 

Onze partners