18/05
2020

ONLINE - Mei HR-digitaliseringsmaand: Persoonlijker contact door technologie

Locatie

Webinar

Organisator
NVP Activiteitenbureau
Doelgroep
Seniors, Young Professionals, Professionals
1 PE

De hele maand mei kun je online seminars volgen die de TECH en de TOUCH kanten van digitalisering belichten. Alle seminars staan afzonderlijk in onze agenda. Hier vind je meer informatie en kun je je meteen aanmelden. Op 20 mei komt alle informatie uit deze seminars samen en kun je deelnemen aan twee spetterende live webinars.  

Volg in de Mei HR-digitaliseringsmaand het online seminar 'Persoonlijker contact door technologie' door Rodney Schwartz van Tasper.
Het eerste waar we aan denken bij het gebruik van technologie binnen HR is procesautomatisering. “Als je dit wil, volg dan deze stappen op het intranet”.
Wanneer je de medewerker centraal stelt kom je erachter dat deze vaak niet in processen denkt, maar een vraag heeft of een probleem opgelost wil zien. Hoe kun je nu technologie inzetten om een medewerker te ondersteunen bij het beantwoorden van vragen of oplossen van problemen? En hoe kan die technologie er aan bijdragen om zinvolle gesprekken te creëren? In deze workshop bespreek ik hoe chatbots, data analytics en kunstmatige intelligentie ons kunnen helpen bij het centraal stellen van de medewerker en voorbij procesautomatisering te denken.

Programma

15:00 - 16:00 uur - Online seminar met Rodney Schwartz, Tasper

Locatie

Webinar

Meer informatie

Voor leden van het NVP-netwerk is deelname aan de workshop kosteloos. 

 

Onze partners