14/05
2020

ONLINE - Mei HR-digitaliseringsmaand: Talent Intelligence. Van HR-data naar inzichten met impact

Locatie

Webinar

Organisator
NVP Activiteitenbureau
Doelgroep
Seniors, Young Professionals, Professionals
1 PE

De hele maand mei kun je online seminars volgen die de TECH en de TOUCH kanten van digitalisering belichten. Alle seminars staan afzonderlijk in onze agenda. Hier vind je meer informatie en kun je je meteen aanmelden. Op 20 mei komt alle informatie uit deze seminars samen en kun je deelnemen aan twee spetterende live webinars.  

Volg in de Mei HR-digitaliseringsmaand het online seminar 'Talent Intelligence' door Eveline Ploeger van GITP / PiCompany.

De toekomst van talentmanagement is mensgericht én data-gedreven. Technologische ontwikkelingen stellen ons in staat om intelligente, geïntegreerde vormen van talentmanagement aan te bieden. Tijdens de GITP/PiCompany workshop laten wij zien hoe je op innovatieveen onderbouwde wijze met data-sets jouw organisatie krachtige inzichten kunt geven om betere strategische HR-beslissingen te nemen.

Wil je weten hoe jij jouw impact aan de bestuurstafel kunt vergroten kom naar de workshop en maak ter voorbereiding van de workshop de volgende vragenlijst: https://talentmanager.picompany.nl/

Programma

14:00 - 15:00 uur - Online seminar met Eveline Ploeger, GITP / PiCompany

Locatie

Webinar

Meer informatie

Voor leden van het NVP-netwerk is deelname aan de workshop kosteloos. 

 

Onze partners