03/06
2021

ONLINE - NVP Arbo-lab: Dossier thuiswerken; toen, nu en in de toekomst

Organisator
NVP activiteitenbureau
Doelgroep
Professionals, Seniors, Young Professionals, C-Level
1 PE

Juni 2021 is de NVP Maand van de Arbeidsomstandigheden, de week van 31 mei tot 4 juni staat in het teken van Dossier thuiswerken.

15 maart 2020; Nederland gaat op slot. De lockdown had direct grote consequenties voor werkgevers, er werd landelijk verzocht zo veel mogelijk thuis te werken. Omdat niet iedere werkgever hier op voorbereid was, moest er direct actie ondernomen worden.

Mandy de Koning (TEN Advocaten) en Chantal Groot (Bakker Barendrecht, specialist vitaliteitsmanagement) blikken terug op wat er in de weken na 15 maart 2020 gebeurde en hoe zij gedurende COVID-19 vanuit hun organisaties hebben gehandeld. Ook kijken zij naar de huidige situatie. En natuurlijk is er focus op de toekomst: hoe zien zij die vanuit organisatie- en HR-perspectief voor zich? Wordt volledig thuiswerken de nieuwe standaard, of is hybride werken de nieuwe norm?
Wat zijn de normen met betrekking tot de RI&E voor de thuiswerkplek? Chantal deelt als specialist vitaliteitsmanagement haar ervaringen met je.

We zijn benieuwd naar jouw ervaringen en ideeën! Hoe heb jij gehandeld, waar ben je tegen aangelopen en wat waren jouw succesverhalen? Door met elkaar in gesprek te gaan willen we van elkaar leren tijdens deze interactieve sessie.

Programma

14.45 uur Digitale inloop
15.00 uur Start online bijeenkomst
16.00 uur Einde online bijeenkomst

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom deze online bijeenkomst kun je contact opnemen met het NVP activiteitenbureau via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl

Kosten
NVP-leden kunnen kosteloos deelnemen aan deze online bijeenkomst, niet-leden brengen wij voor deelname € 19,50 exclusief btw in rekening.

PE-punten
Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 1 PE-punt.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen we op je online deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om deel te nemen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Als je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 15,- exclusief btw in rekening gebracht.

Onze partners