09/06
2021

ONLINE - NVP Arbo-lab: Ernstig ziek en werk: wat nu?

Organisator
NVP activiteitenbureau
Doelgroep
Professionals, Seniors, Young Professionals, C-Level
1 PE

Juni 2021 is de NVP Maand van de Arbeidsomstandigheden, de week van 7 tot en met 11 juni staat in het teken van De ernstig zieke werknemer, serious business

Debby Kolk is advocaat-partner bij KBS advocaten te Utrecht en daarnaast lid van de NVP sollicitatiecodecommissie. Debby praat je tijdens deze online bijeenkomst bij over hoe om te gaan met ernstig zieke werknemers, zowel qua re-integratie, tweede spoor en einde dienstverband, maar ook hoe hiermee om te gaan bij de werving en selectie. Wat mag je vragen en wat niet? Wat moet je eventueel melden hierover of mag je weglaten?

Programma

15:45 uur Digitale inloop
16:00 uur Start online bijeenkomst
16:45 uur Einde online bijeenkomst

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom deze online bijeenkomst kun je contact opnemen met het NVP activiteitenbureau via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl

Kosten
NVP-leden kunnen kosteloos deelnemen aan deze online bijeenkomst, niet-leden brengen wij voor deelname € 19,50 exclusief btw in rekening.

PE-punten
Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 1 PE-punt.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen we op je online deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om deel te nemen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Als je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 15,- exclusief btw in rekening gebracht.

Onze partners