18/02
2021

ONLINE - NVP en De Haagse politiek: Interview met Paul Smeulders - Groenlinks

Locatie

Je kunt online aan dit gesprek deelnemen. Je ontvangt in aanloop naar de bijeenkomst meer informatie hoe je kunt deelnemen.

Organisator
NVP Acitiviteitenbureau
Doelgroep
Professionals, C-Level, Seniors, Young Professionals
0 PE

Op 17 maart vinden de Tweede Kamerverkiezingen plaats. Normaal gesproken gaan kandidaten het land in om campagne te voeren en in gesprek te gaan. De politieke partijen maken zich nu op voor andere  communicatie en contactmomenten en zullen op andere manieren zoveel mogelijk mensen willen bereiken met hun boodschap.

In aanloop naar de verkiezingen wil NVP ook het politieke debat voeden met arbeidsgerelateerde thema's.
Daarom besteden we de komende weken extra aandacht aan de verkiezingen en gaan we daarbij specifiek in op de plannen van vier* politieke partijen met betrekking tot arbeidsmarkt, werk en inkomen.

Wij hebben in samenwerking met Topproductions politici uitgenodigd en gevraagd of zij bereid zijn om met HR-Professionals in gesprek te gaan. Om het te hebben over onderwerpen die interessant en relevant zijn voor HRM.

In aanloop naar 17 maart, gaan we jou, collega-leden en andere vakgenoten betrekken in het gesprek via polls en het insturen van vragen die wij vervolgens voorleggen aan onze politieke gasten tijdens de online interviews.

 

Op 18 februari gaan we in gesprek met
 Paul Smeulders-GroenLinks  

         Verkiezingsprogramma                           
                       

 

*NB. Wij hebben meerdere politieke partijen uitgenodigd om met ons in gesprek te gaan. Een aantal partijen is op onze uitnodiging ingegaan. NVP vindt het belangrijk om haar objectiviteit en onafhankelijke positie te waarborgen.Op 18 februari gaan we in gesprek met Paul Smeulders

 

ProgrammaLocatie

Je kunt online aan dit gesprek deelnemen. Je ontvangt in aanloop naar de bijeenkomst meer informatie hoe je kunt deelnemen.

Meer informatie

Heb je vooraf een vraag die we kunnen voorleggen aan een van de kandidaten? Laat het ons weten via communicatie@nvp-hrnetwerk.nl.

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP-afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen we op je online deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om deel te nemen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nlAls je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 15,- exclusief btw in rekening gebracht.

Onze partners