18/11
2020

ONLINE - Ontdek de biologie van burn-out, waarom de huidige aanpak onvoldoende werkt en hoe het anders kan!

Locatie

Deze bijeenkomst zal online (via Zoom) plaatsvinden. Je krijgt in aanloop naar de bijeenkomst toe een link toegestuurd om deel te nemen.

Organisator
NVP activiteitenbureau
Doelgroep
1 PE

Dat het verzuim bij burn-out lang duurt heeft alles te maken met de aanpak die je inzet. Het gaat al mis bij de eerste stap, het tot rust komen. En vervolgens ga je met een coach of psycholoog aan de slag. Dat lijkt logisch, maar het is een onmogelijke opgave met een lijf dat ontregeld is door langdurige stress. 

Als adviseur arbo kwam Eugenie Oomes het regelmatig tegen. De medewerker die blijft hangen op een bepaald niveau in het herstel en moeizaam verder komt. HR die vastloopt met de bedrijfsarts, omdat het enige antwoord ‘geen benutbare mogelijkheden’ is. En medewerkers die in een vicieuze cirkel terecht lijken te komen en zodra de re-integratie in zicht komt weer meer last krijgen van stress-klachten. 

In dit webinar gaat Eugenie in op de fysiologische aspecten van een burn-out. Hierin wordt duidelijk hoe het kan dat deze re-integratietrajecten zo moeizaam verlopen, dat de reguliere aanpak vooral symptoombestrijding is én hoe het beter kan. Waardoor uiteindelijk het ziekteproces korter wordt en de mensen die zijn uitgevallen zich niet zo hopeloos verdwaald voelen. Een win-win situatie dus!

Na het volgen van dit webinar
- snap je de biologische oorsprong van burn-out
- kun je interventies beter beoordelen op effectiviteit
- herken je sneller het knelpunt als een medewerker in zijn herstel blijft hangen
- én heb je een alternatief voor medewerkers met een burn-out die zelf juist graag wat willen dóen 

Programma

09.30 uur Start webinar
10.30 uur Einde webinar 

Locatie

Deze bijeenkomst zal online (via Zoom) plaatsvinden. Je krijgt in aanloop naar de bijeenkomst toe een link toegestuurd om deel te nemen.

Meer informatie

Neem voor praktische en inhoudelijke vragen contact met ons op via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl

Kosten
Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos voor NVP-leden, niet-leden betalen 19,50 exclusief btw. 

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op jouw online deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nlAls je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 15,- exclusief btw in rekening gebracht.

Onze partners