06/07
2021

ONLINE - Pensioen en ontslag

Locatie

Deze bijeenkomst zal online (via Zoom) plaatsvinden. Je krijgt in aanloop naar de bijeenkomst toe een link toegestuurd om deel te nemen.

Organisator
Kring Noord-Brabant
Doelgroep
C-Level, Seniors, Professionals, Young Professionals
1 PE

Tijdens het digitale HR Café op dinsdag 6 juli 2021 vertellen pensioenspecialist Paul van der Heide, verbonden aan Hermans & Partners en Mandy de Koning van TEN Advocaten NV jullie over ontslag en wat dat betekent voor het pensioen. Aan bod komen onderwerpen als:

  • Pensioenaandachtspunten bij indiensttreding
  • Pensioenaandachtspunten bij uitdiensttreding: denk aan de zieke werknemer, aan het partnerpensioen en denk aan het voorwaardelijk pensioen
  • Slapende dienstverbanden en pensioen
  • Wel of geen waarde-overdracht
  • (Pre)Pensioen en WW, een vaak ongewenste verrekening
  • Tijdelijke RVU-drempelvrijstelling
  • Deeltijdpensioen
  • Pensioenschade vorderen, hoe dan en hoeveel?
  • Andere interessante voorbeelden

Tijdens een eerdere bijeenkomst hebben we jullie geïnformeerd over generatiepact modellen en hebben we voorgerekend dat naast financiële voordelen voor de werknemer, het gebruikmaken van generatiepact modellen ook aanzienlijke besparingen voor werkgevers oplevert. Wellicht heb jij hierover nog vragen, of heb je op voorhand vragen die je graag tijdens het webinar beantwoord zou willen zien: laat het ons weten: mdekoning@tenadvocaten.nl

Programma

16:45 uur Digitale inloop
17.00 uur Inleiding door Paul van der Heide en Mandy de Koning
18.00 uur Einde bijeenkomst

Locatie

Deze bijeenkomst zal online (via Zoom) plaatsvinden. Je krijgt in aanloop naar de bijeenkomst toe een link toegestuurd om deel te nemen.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op jouw online deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Als je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 15,- exclusief btw in rekening gebracht.

Onze partners