24/09
2020

ONLINE - Trends binnen Learning and Development

Locatie

Deze bijeenkomst zal online (via Zoom) plaatsvinden. Je krijgt in aanloop naar de bijeenkomst toe een link toegestuurd om deel te nemen.

Organisator
Kring Midden-Nederland
Doelgroep
Professionals, Young Professionals
1 PE

In een snel veranderende wereld is het (bij)-scholen van medewerkers een constante uitdaging. Af en toe een leuke training organiseren is niet meer voldoende. Een goed doordachte en samenhangende strategie rondom leren en ontwikkelen is een must anno 2020. 

In een interactieve sessie, onder begeleiding van een ervaren deskundige, maak je kennis met de verschillende uitingsvormen van het Learning and Development vakgebied. Na dit uur ben je weer helemaal up-to-date wat betreft de trends en de nieuwste inzichten! 

Praktisch, vlot en toegankelijk!

Over spreker Guus van Deelen
Guus is een doorgewinterde opleidingsprofessional met een eigenwijze visie op het vakgebied. Zijn credo? Niet opleiden, maar oplossen! In zijn werk begint hij niet met de oplossing, zoals een training, maar vanuit de uitdaging, zoals bijvoorbeeld teruglopende klanttevredenheid. Door eerst te ontdekken waar het bloeden vandaan komt, weet je ook waar de pleisters moeten worden geplakt. Het ontwikkelen van medewerkers en het boeken van resultaten gaan zo hand in hand.

Guus werkt als consultant en (interim) manager. Oorspronkelijk is hij opgeleid als opleidingskundige, maar zijn werkwijze is door de jaren heen sterk beïnvloed door de principes van LEAN. Hij werkte in (eind) verantwoordelijke L&D rollen bij onder andere voor ProRail, Foot Locker Europe en Friesland Campina.

Programma

16.30 uur: Welkom en introductie thema
16.35 uur: Start interactieve presentatie
17.15 uur: Stellingen/ vragen/ dilemma’s
17:30 uur: Afronding

Locatie

Deze bijeenkomst zal online (via Zoom) plaatsvinden. Je krijgt in aanloop naar de bijeenkomst toe een link toegestuurd om deel te nemen.

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP-afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Juliëtte Reinders (juliette.f.reinders@gmail.com). 

Kosten:
Deelname voor deze bijeenkomst is kosteloos voor NVP-leden en niet-leden.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 1 PE-punten.

Onze partners