26/11
2018

Ontwikkel sneller door feedback

Locatie

De Postwagen
Hoofdstraat 53
9356 AV Tolbert
0594-515999

Organisator
NVP
Doelgroep
2 PE

Boordelen is saai en voegt geen waarde toe. Ontwikkelen en feedback kort na elke “gebeurtenis” voegt waarde toe. Net als in de topsport. Directe feedback na een prestatie om jezelf te verbeteren. Volgens de visie van Bart Kollau (CEO TruQu) zullen binnen nu en tien jaar alle professionals ter wereld de mogelijkheid hebben om de regie over zichzelf te pakken en zichzelf te ontwikkelen. Niet op basis van beoordelingsgesprekken, maar op basis van reguliere feedback.

Tijdens deze avond nemen Bart Kollau en Martijn Lodder ons mee in de trends op het gebied van performance management, beoordelen en ontwikkelen. Wat betekent het voor een organisatie en de mensen als je het traditionele beoordelingsgesprek afschaft? Kom meepraten over dit thema en ervaar zelf wat feedback voor jouw organisatie kan betekenen.

Maak ook kennis met de feedback-tool van TruQu. Deze tool maakt het eenvoudig om sneller feedback te verzamelen, sneller te leren en talent te ontwikkelen. 
Het maakt het vragen en geven van feedback een stuk laagdrempeliger. Dit kan zowel aan collega’s, management, klanten en andere personen. Op deze manier wordt de oude beoordelings- en gesprekscyclus gemoderniseerd en zullen medewerkers blijven leren en ontwikkelen. Met behulp van feedback is het mogelijk om verbeterpunten aan te pakken en talent te ontdekken.

Programma

18.45 uur Inloop
19.00 uur Welkom door NVP, Bart Kollau en Martijn Lodder
19.05 uur Start programma

  • Trends in de markt voor performance management, beoordelen en ontwikkelen
  • Voorbeeld cases
  • Hoe kan technologie ondersteuning bieden
  • Zelf aan de slag!*
  • Hoe implementeer je de nieuwe visie en trends

21.15 uur Afronding programma
21.20 uur Netwerken onder het genot van een drankje
22.00 uur Einde bijeenkomst

* Als deelnemer ga je ook echt aan de slag met de feedback-tool van TruQu en kun je ervaren hoe het geven en ontvangen van feedback werkt. Hiervoor verzoeken wij je om een laptop of smartphone mee te nemen!

Locatie

De Postwagen
Hoofdstraat 53
9356 AV Tolbert
0594-515999

Meer informatie

Voor meer inhoudelijke informatie over de bijeenkomst kun je contact opnemen met Yvette Duursma van NVP kring Noord-Nederland via yvetteduursma@duurzaamhr.nu. Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-plaza.nl

Kosten:
Deelname aan deze bijeenkomst is voor leden van de NVP gratis. Niet-leden zijn uiteraard ook van harte welkom maar betalen € 50,00.
NVP leden mogen eenmaal per jaar kosteloos een introducé meenemen. Introducees kunnen zich als niet-lid aanmelden via de website en dienen de aanmelding kenbaar maken via activiteiten@nvp-plaza.nl

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE-punten.

 

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners