19/04
2022

Praktische showcases en ronde tafel over Diversiteit & Inclusie in jouw organisatie

Locatie

Hogeschool Rotterdam, Kralingse Zoom (betaald parkeren bij Erasmus universiteit)

Organisator
Kring Holland
Doelgroep
C-Level, Professionals, Young Professionals, Seniors
0 PE

Leren van twee praktijkcases over Diversiteit & Inclusie in je organisatie

Wie is er niet bezig met het omarmen van een beleid en cultuur voor Diversiteit & Inclusie binnen de organisatie? Soms is het een papieren tijger. En sommige organisaties zien door de bomen het bos niet meer. Of lopen in de vele valkuilen van de weerbarstige praktijk. 

Wat kunnen we leren over hoe andere organisaties D&I hebben aangepakt? Welke keuzes hebben zij gemaakt? Hoe krijgen zij het onderwerp D&I levend? En welke voordelen heeft een aanpak van diversiteit en inclusie hen inmiddels opgeleverd? En hoe kijken studenten van de Hogeschool Rotterdam (de HR-Managers én werknemers van de toekomst) aan tegen diversiteit en inclusie en wat kunnen we daarvan leren?

Haal en breng praktische voorbeelden tijdens deze live bijeenkomst  op de Hogeschool Rotterdam (Kralingse zoom) en wissel ervaring uit met collega HR-professionals, HR-studenten en -docenten én de presentatoren van de praktijkcases.

Deze bijeenkomst is de tweede sessie van een tweeluik

Deel 1 Online: Op 17 februari is er een inleiding op D&I met een webinar door Crystal Ziel van Natuurlijk Inclusief: 'Naar een diverse en inclusieve bedrijfsomgeving: Inspiratie vanuit een praktisch model'. 

Deel 2 Live:  Op 19 april (deze bijeenkomst) is er een NVP-event in samenwerking met de Hogeschool Rotterdam, waarbij we twee showcases van organisaties met hun best practices. Hierbij zal Crystal (host van online event) ook aanwezig zijn voor een ronde tafelgesprek. 

Programma

15.30 uur Inloop Hogeschool Rotterdam Kralingse Zoom

16.00 uur Welkom door NVP Kring Holland en William Polm (HRO)

16.15 uur Start Quiz Marco Valk van Port of Pride

16.45 uur Showcase facilitair dienstverlener ISS

17.30 uur Pauze

17.45 uur Showcase Inclusiviteit bij reintegratie door Arboaz casemanager

18.15 uur Start ronde tafel discussie en vragen

19.00 uur Afsluitende snack en netwerken

 

Locatie

Hogeschool Rotterdam, Kralingse Zoom (betaald parkeren bij Erasmus universiteit)

Meer informatie

Voor meer informatie of aanmelding voor een extra best practice kun je contact opnemen met:
Brenda Warmer  tel. 06-22 84 62 21  brenda.warmer@adm.com of Evita Amstelveen, 06-54921744   evita.amstelveen@hrminded.nl 

Deze bijeenkomst vindt plaats met inachtneming van de corona-maatregelen. 

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op jouw online deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Als je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 15,- exclusief btw in rekening gebracht.

Onze partners