25/01
2018

Proeverij Persoonlijk leiderschap

Locatie

Graduate Space
Euclideslaan 60
3584 BN Utrecht

0 PE

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE punten


 

 

Er staat een proeverij Persoonlijk Leiderschap op de agenda, speciaal voor NVP Young Professionals. Op donderdag 25 januari neemt Rudolf van de Graaf van Young Professionals Academy je met een leuke, interactieve proeverij mee in het thema ‘Persoonlijk Leiderschap’.

In deze proeverij ga je kijken naar hoe jij jouw persoonlijke leiderschap (nog) meer vorm kunt geven. Persoonlijk leiderschap is jezelf kennen en van daaruit leiding geven aan jezelf, je werk, je omgeving en je leven. Hoe beter je jezelf begrijpt, hoe beter je jezelf kunt neerzetten in je team, de organisatie, in de wereld. Ontdek wat jij nog mag ontwikkelen om je ‘verborgen ‘ potentieel in te kunnen zetten! 

Op een centrale, inspirerende locatie naast Utrecht CS start de avond met de presentatie van de Young Professionals Academy. Na deze presentatie volgt een interactieve sessie en ben je je beter bewust van de wijze waarop jij communiceert en wat jouw overtuigingen zijn.

Hier eindigt de avond nog niet. Na de interactieve sessie kun je gezellig een borrel blijven drinken en heb je de mogelijkheid om in contact te komen met andere HR Young Professionals. Kortom, het wordt een ontzettend leuke, gezellige en vooral inspirerende avond!

Programma

18:30 uur: Inloop met koffie en thee
19:00 uur: Start presentatie Young Professionals Academy
20:00 uur: Interactieve sessie
21:15 uur: Afronding en borrel

Kosten
Deelname aan deze bijeenkomst is voor NVP-leden gratis. Ben je een Young Professional en wil je eens kennis maken met de NVP Young Professionals? Dan ben je ook van harte uitgenodigd. 

Locatie

Graduate Space
Euclideslaan 60
3584 BN Utrecht

Meer informatie

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Juliette Westra van Holthe (juliettewvh@gmail.com) of met Marleen Willemink (marleenwillemink@live.nl). Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-plaza.nl. Ook via de facebook is het evenement te volgen via de facebookpagina NVP Young Professionals. 

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nl. Als je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte kosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners