10/05
2017

Provocatief coachen? Dat kan echt (niet) hoor!

Locatie

Bilderberghotel `t Speulderbos
Speulderbosweg 54
3886 AP Garderen

0 PE

Certified HR Professionals ontvangen bij deelname 1 PE punten 

 

Je hebt vast wel eens iets gehoord over provocatief coachen, maar wat is dat nu precies? Hoe verhoudt deze coachingsmethodiek zich tot andere methodieken? Provocatief coachen is een korte vorm van gedragstherapie gebaseerd paradoxale psychologie gecombineerd met humor en straatwijsheid. Veel mensen ‘vinden’ er wat van. De één heeft een positieve blik en vindt het fantastisch, de ander heeft een kritische blik en vindt het respectloos en onzorgvuldig. Maar… om er echt iets van te vinden is het goed om het zelf eens te ervaren.

De workshop wordt gegeven door Adélka Vendl. Zij is arbeids- en organisatiepsycholoog en werkt al 20 jaar in grote en middelgrote bedrijven als adviseur en coach. Daarnaast verzorgt ze met haar bureau Vendl verschillende opleidingen op het gebied van provocatieve psychologie en doet onderzoek i.s.m. de Uva naar coachingspsychologie. Adélka spreekt op o.a. ATD; internationale HRM conferentie in America, dag van de coach, dag van de trainer, universiteiten en carrière dagen. Ze heeft een boek geschreven over provocatief coachen ‘U lijkt mij een vrij hopeloos geval’. Na afloop van deze workshop ontvangt je dit boek als naslagwerk en ter verdere inspiratie. Meer weten? Kijk dan ook gerust op haar weblog.

Adélka zal je meenemen naar de onorthodoxe kijk van provocatieve psychologen: Voordelen zien bij problemen en waarschuwen als je dingen wil oplossen. Adélka coacht doorgaans in de werksetting en zal bespreken wanneer (provocatieve)coaching zinvol is en wanneer niet. Je kan in ieder geval veel geld besparen, want de provocatieve coach zet de werknemer sneller op zijn benen dan hem lief is!

Programma

19.45 uur              Inloop/ontmoeting met koffie en thee

20.00 uur              Welkom door Paul van Heeringen (NVP)

20.05 uur              Aanvang workshop door Adélka Vendl

21.40 uur              Afronding en netwerkborrel

Jouw investering
Jouw investering in deze workshop bedraagt als NVP-lid € 22,95, in ruil daarvoor ontvang je niet alleen deze workshop en netwerkborrel, maar tevens het boek ‘U lijkt mij een vrij hopeloos geval’ (t.w.v. € 22,95).

Niet-leden vragen wij een financiële bijdrage van € 72,95. Ook deze prijs is inclusief workshop, netwerkborrel en het boek 'U lijkt mij een vrij hopeloos geval' (t.w.v. € 22,95). 

Locatie

Bilderberghotel `t Speulderbos
Speulderbosweg 54
3886 AP Garderen

Meer informatie

Voor inhoudelijke informatie over deze bijeenkomst kun je contact opnemen met Paul van Heeringen, via tel. 06 467 532 05. Voor praktische zaken omtrent aanmeldingen/bevestigingen e.d. kun je contact opnemen met de NVP afdeling Activiteiten, tel. 033 247 34 81 of via e-mail activiteiten@nvp-plaza.nl

Aanmelden kan via onderstaande button.

Annuleringsregeling

Indien je onverhoopt verhinderd bent, kun je je tot drie werkdagen voor de bijeenkomst kosteloos afmelden. Annuleren kan uitsluitend per e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nl. Bij no-show of bij annulering binnen drie werkdagen voor de bijeenkomst worden de gemaakte kosten á € 25 in rekening gebracht. 

Onze partners