23/11
2017

Re-integratie Tweede Spoor

Locatie

Bren Bedrijfsnavigatie (parkeren is kosteloos)
Kokermolen 11
3994 DG Houten

0 PE

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 1 PE punt

 

NVP Midden Nederland organiseert op donderdag 23 november aanstaande een workshop met als onderwerp “Re-integratie Tweede Spoor”. Deze invulling van passend werk zorgt voor veel misverstanden tussen werkgever en zieke werknemer en leidt ook vaak tot loonsancties.
Tijdens deze informatieve en interactieve bijeenkomst wordt ingegaan op alle ins en outs van het Tweede Spoor zodat dit beter ingezet kan worden. Uitspraken van zowel civiele rechters als bestuursrechters zullen aan de orde komen, De bijeenkomst wordt verzorgd door Jan Willem Menkveld, arbeidsrecht advocaat.

We zijn te gast bij Bren Bedrijfsnavigatie.

U bent allen van harte uitgenodigd!

Programma

17.00   ontvangst met broodjes
17.30   aanvang presentatie
19.00   einde presentatie/aanvang netwerkborrel
20.00   einde borrel

Kosten:
De presentatie is kosteloos voor NVP-leden, niet NVP-leden betalen € 50,00.

Locatie

Bren Bedrijfsnavigatie (parkeren is kosteloos)
Kokermolen 11
3994 DG Houten

Meer informatie

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Marianne T. van der Meulen via info@getacoach.nl. Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-plaza.nl.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nl. Als je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners