21/02
2017

Seminar Syntro + Philips Drachten

Locatie

Philips Drachten
Oliemolenstraat 5
9203 ZN Drachten

0 PE

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE punten

"Hoe combineer je duurzame inzetbaarheid met ploegendiensten en vergrijzing?"

In samenwerking met Syntro heeft Philips Drachten innovatieve oplossingen gevonden voor het spanningsveld dat ontstaat door het streven naar duurzame inzetbaarheid in een productiebedrijf waar in wisselende diensten wordt gewerkt met vergrijzende medewerkers.

Tijdens deze middag krijgen we de unieke kans om een middag Philips Drachten te bezoeken en ons te verdiepen in de slimme oplossingen die ze daar treffen om de roosters in te richten zodat medewerkers langer actief blijven in onregelmatige diensten.

Programma

Wij zijn verheugd dit aanbod te kunnen doen. Het programma is interessant voor elke P&O’er die geïnteresseerd is in een organisatie die zich constant blijft verbeteren en ondertussen tot de top van Europa behoort qua automatisering van het productieproces. De thema’s die spelen zijn herkenbaar voor iedereen die de duurzame inzetbaarheid van medewerkers wil stimuleren ook als je niet met ploegendiensten werkt.

13.30 uur  Binnenloop
14.00 uur  Welkomstwoord namens onze gastheer in Philips Drachten
14.15 uur  Duurzame innovatie in ploegendiensten door Bart van Goudoever van Syntro
15.00 uur  Rondleiding door Philips Drachten
16.00 uur  Stapelroosters en Meeroostering: de Philips aanpak door Gregor Badzwol van Philips Consumer Lifestyle
16.45 uur  Afronding programma en borrel

Locatie

Philips Drachten
Oliemolenstraat 5
9203 ZN Drachten

Meer informatie

Voor inhoudelijke informatie over deze bijeenkomst kun je contact opnemen met Hans Kerkhoven 06 108 794 55. Voor praktische zaken omtrent aanmeldingen/bevestigingen e.d. kun je contact opnemen met de NVP via 033 247 34 81 of activiteiten@nvp-plaza.nl.

U bent van harte uitgenodigd een collega (bijvoorbeeld een betrokken manager of een lid van de OR) mee te nemen. Het seminar is gratis toegankelijk voor NVP leden. Voor niet-leden zijn de kosten € 50,-.

Annuleringsregeling

Indien je onverhoopt verhinderd bent, kun je je tot één week voor de bijeenkomst kosteloos afmelden. Annuleren kan uitsluitend per e-mail (activiteiten@nvp-plaza.nl). Indien je je opgeeft en niet tijdig afmeldt, of niet komt, worden de gemaakte kosten à € 25 in rekening gebracht.

Onze partners