12/10
2017

Serious (HR) impact door serious gaming

Locatie

Teijin Aramid B.V.
Velperweg 76
6824 BM Arnhem

0 PE

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE punten

 

Wil jij op een interactieve wijze ontdekken hoe jij samen met je afdeling, uitgaande van het aanwezige talent van medewerkers, je impact kan vergroten vanuit HR op de organisatie ambities? 

InLine is een serious game die waardevol is voor elke HRM professional! Tijdens deze workshop word je uitgedaagd om het HRM beleid, vanuit de organisatiecontext, vorm te geven en te operationaliseren. Hoe effectief is jouw HRM beleid? Wat is de impact op de organisatie? Op de medewerkers? Tijdens het spelen krijg je direct inzicht in de effecten van het door jou samengestelde HRM beleid op basis van het door ons ontwikkelde simulatiemodel. 

Na een eerdere succesvolle sessie in Overijssel nu ook bij NVP Gelderland. 

Speel je mee?

InLine is onderdeel van een onderzoek naar effectief HRM van de Universiteit Twente en Hogeschool Saxion. Promovendus Luuk Collou en Dr. Guido Bruinsma hebben dit spel ontwikkeld om inzicht te krijgen in de effecten van HR initiatieven terwijl de spelers aan de hand van hun gedeelde kennis en in overleg toewerken naar een effectief HRM beleid. 

'Inhoudelijk actief en leerzaam!'
'Een erg leuk spel waarbij je praktisch moest nadenken'

Programma

16.45 uur Inloop
17.15 uur Eten
18.00 uur Gezamenlijk vertrek naar de gaming locatie op het Akzo terrein. Let op: aankomst na 18.00 uur is dus niet mogelijk.
18.30 uur Welkom door HR Teijin Aramid
18.45 uur Introductie en interactieve workshop
21.00 uur Borrel 

Klik hier voor meer informatie over Serious gaming. 

Kosten
Voor NVP-leden is deelname aan de workshop gratis. Deelname aan deze presentatie voor niet-leden NVP bedraagt € 50,00. 
Leden mogen één keer per jaar gratis een introducé meenemen. 

Locatie

Teijin Aramid B.V.
Velperweg 76
6824 BM Arnhem

Meer informatie

Voor informatie over deze activiteit kun je contact opnemen met Lindy Ward 06 53 59 30 22,  lindyward@smartdynamics.nl of Lijnske Boogaarts  06 50 85 23 21,  lijnske.boogaarts@teijinaramid.com. Voor praktische zaken over aanmeldingen/ bevestigingen e.d. kun je contact opnemen met NVP, via 033 247 34 81 of activiteiten@nvp-plaza.nl

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nlJe kunt je ook laten vervangen door een collega. Als je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Aanmelden
Ben je NVP-lid? Dan kun je je aanmelden via de aanmeldknop. Let op: het kan zijn dat deze knop is alleen zichtbaar is wanneer je bent ingelogd.  

Wil je je als niet lid aanmelden? Klik op de aanmeldknop en kies voor 'Registreren en inschrijven' als geen lid van de NVP. 

Onze partners