17/01
2019

The future is Uman. Change Human Happiness.

Locatie

Hogeschool Inholland, Posthumalaan 90, 3072 AG te Rotterdam. De locatie is zeer goed bereikbaar met de metro.

Organisator
Kring Holland
Doelgroep
Professionals, Seniors, Young Professionals
3 PE

Hét HR congres over werkgeluk, Human Sustainability en toekomst van HR: dit congres gaat weer over mensen!

In hoeverre gaan wij duurzaam om met mensen binnen organisaties? Mensen moeten zich maar aanpassen aan het werk, zo lijkt het. Echter, drie van de vijf werknemers zegt ziek te worden van zijn of haar werk. Mensen gaan er  soms letterlijk dood aan, aldus Pfeffer (2018). Hij pleit voor ‘human sustainability’. Prestatiedruk, werkstress en het uiteindelijk opgebrand raken zien we op allerlei plekken in onze samenleving.

Dit congres gaat over die druk, de continue veranderingen in de samenleving en in het werk, gekoppeld aan toenemende verwachtingen van prestaties op werk en privé. Hoe geven bedrijven hier invulling aan? En wat moeten we doen als het niet goed dreigt te gaan? Hoe houd jij je als mens staande in je werk en thuis? De nadruk ligt op individuen en individuele trajecten. Maar hoe komen we tot zelfmanagement en is dat altijd haalbaar? 

Hoe organiseren wij onze bedrijven gezond en duurzaam met een menselijke maat? Wat voor richting kan jij als HR-Manager of HR-Professional hieraan geven? Wat kunnen ervaren NVP-leden leren experts in het vakgebied maar ook juist van de visie van Young professionals?

Laat je als HR-professional of -manager inspireren over veranderen, je leven in eigendom, zingeving, werkgeluk, human sustainability en eigenaarschap, met inspirerende sprekers en experts zoals:

  • Merlijn Ballieux ('durf het verschil te maken')
  • Erwin Klappe (Hapiness Officer)
  • Fabrice Luijten ('neem je leven in eigendom') en Judith Botman (House of Coherence)
  • Petra Biemans ('Verandering van werk')
  • Véronique Willems ('Professionals aan het stuur, 10 pijlers om samen te bouwen aan meer zelfsturing in je organisatie', i.s.m. Chris Peek)

Programma
15:00-15:30 Inloop
15:30-17.00 Plenaire sessie: “The future is Uman” Keynotes van Yvette Broch en Merlijn Ballieux en een interactief debat met alle gastsprekers
17:00-17:30 Broodje
17:30-18:10 Masterclass 1; vrije keuze 
18:15-18:55 Masterclass 2; vrije keuze 
19:00-19:20 Plenaire afsluiting
19:20 Netwerkborrel

Locatie

Hogeschool Inholland, Posthumalaan 90, 3072 AG te Rotterdam. De locatie is zeer goed bereikbaar met de metro.

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP-afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Voor inhoudelijke zaken kun je terecht bij René Jillissen via renejillissen@gmail.com of 06 15 86 04 69. 

Kosten:
De bijeenkomst is kosteloos voor NVP-leden en niet leden.

Voor deelname aan de bijeenkomst ontvangen Certified HR Professionals 3 PE-punten.

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners