07/06
2018

Update Arbeidsrecht 2018

Locatie

HZ University of Applied Science
Edisonweg 4
4382 NW Vlissingen

0 PE

In samenwerking met de opleiding HRM van HZ University of applied sciences in Vlissingen organiseert NVP Zeeland een themabijeenkomst rondom de stand van zaken in het Arbeidsrecht 2018. Olivera Vuletic, specialist arbeidsrecht bij Loyens & Loeff Advocaten, is zal ons bijpraten over de ontwikkelingen en huidige stand van zaken. 

Naast de inhoudelijke verdieping is er ook de gelegenheid om actuele vragen te stellen over onze eigen praktijk. Na afloop van het inhoudelijke gedeelte van de bijeenkomst is er ruimte om te netwerken en bij te praten tijdens de borrel. 

Het is de bedoeling dat de opleiding HRM van de HZ University de komende jaren een rol gaat vervullen als kenniscentrum voor de bedrijven in de regio. Om deze reden zal NVP Zeeland intensiever gaan samenwerken met HZ University.

Programma

15.00 uur Inloop met koffie
15.30 uur Update Arbeidsrecht door Mr. Olivera Vuletic
16.30 uur Vragen uit de beroepspraktijk
16.45 uur Netwerkborrel

Locatie

HZ University of Applied Science
Edisonweg 4
4382 NW Vlissingen

Meer informatie

Contactpersoon: André de Korte, e-mail: atkorte@zeelandnet.nl. Voor praktische zaken over aanmeldingen/bevestigingen en dergelijke kun je contact opnemen met de afdeling Activiteiten, tel. 033 247 34 81, e-mail activiteiten@nvp-plaza.nl.

Kosten
Deelname is gratis voor NVP-leden; introducées welkom na aanmelding. Niet leden die zich vaker als introducé hebben aangemeld betalen € 50,-.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 1 PE punt

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nl. Als je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners