17/09
2017

Webinar: Hoe selecteer je medewerkers die het verschil gaan maken

0 PE

Voorafgaand aan de workshop: Selecteer de medewerkers die het verschil gaan maken! kun je de webinar 'Hoe selecteer je medewerkers die het verschil gaan maken'. Jacco van den Berg vertelt je alles hoe je het beste medewerkers die het verschil gaan maken kunt selecteren?

Gedragsgericht interviewen volgens de STARR is bij de meeste selecteurs genoegzaam bekend. Naast het ontmaskeren van jokkende sollicitanten, is het met deze methodiek mogelijk uitspraken te doen over het lerend vermogen van de sollicitant. Ook bewijst de octogrammeting in welke rollen en werkzaamheden talenten van medewerkers het beste tot haar recht komen.

Over Jacco van den Berg:
Het succes van organisaties wordt bepaald door de persoonlijke- en professionele ontwikkeling van haar medewerker. Van den Berg Training & Advies heeft als doel medewerkers en organisaties beter te laten functioneren. De interventies die wij gebruiken zijn:

  • training
  • advies
  • boeken en artikelen
  • video’s (blended learning)

De synergie die ontstaat wanneer persoonlijke én organisatiedoelen worden bereikt, staat garant voor het succes van een organisatie.

Al bijna twintig jaar doen organisaties uit de profit- en non-profitsector een beroep op de kennis en ervaring van de trainers/adviseurs van Van den Berg Training & Advies. Onze opdrachtgevers komen uit het hele land en wij ondersteunen leidinggevenden en HR-professionals op het gebied van:

  • performance- en competentiemanagement
  • leiderschapsontwikkeling
Programma

Dit live webinar vindt plaats op 18 september 2017 van 14:00 uur tot 14:30 uur.

Heb je al eerder een webinar via NVP & SkillsTown gevolgd, schrijf je dan in voor dit webinar via NVP SkillsTown Portal

Wil je voor het eerst een NVP-webinar volgen? Meld je dan aan via onderstaande aanmeldknop. 
Je ontvangt tijdig je inloggegevens om het webinar live te volgen! 

Onze partners