19/09
2017

Workshop het Nieuwe Beoordelen (NVP)

Locatie

Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht
Buizerdlaan 10
3435 SB Nieuwegein

0 PE

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 3 PE punten

Het nieuwe beoordelen gaat over sturen op talent, in plaats van over afvinklijstjes die vooral benadrukken wat er niet goed gaat. Immers, sturen op talent resulteert in betere prestaties. Maar hoe doe je dat in de praktijk? Met de workshop Het Nieuwe Beoordelen neemt Van den Broek en Partners je mee in twee praktische instrumenten die jou helpen om medewerkers te beoordelen op basis van wat er al goed gaat en wat er nog beter kan: Appreciative Inquiry en MAGIE doelen.

Appreciative Inquiry
Appreciative inquiry is een methode waarbij je, in tegenstelling tot het traditionele beoordelingsgesprek, de focus legt op wat er al goed gaat en hoe je de kwaliteiten en talenten van medewerkers zo effectief mogelijk inzet om aan de afdelings- en of organisatiedoelstellingen bij te dragen. Deze positieve benadering zorgt voor meer motivatie, betere resultaten en minder ongewenst verloop. Tijdens de workshop leer jij alles over de praktische toepasbaarheid van wat wij waarderend vernieuwen noemen.

MAGIE doelen
Waar SMART de doelen heel concreet maakt, zorgt MAGIE juist voor meer draagvlak en betrokkenheid. Door doelen aan de MAGIE elementen te toetsen, zorg je dat medewerkers intrinsiek gemotiveerd worden en dat zij zich aan deze doelen kunnen en willen verbinden. Tijdens de workshop gaan we dieper in op wat MAGIE doelen zijn en op wat de meerwaarde van MAGIE doelen is en leer jij door middel van oefeningen en praktijkvoorbeelden hoe je MAGIE succesvol toepast.

Programma
 • 12:30-13:00 Inloop met koffie/thee
 • 13:00-16:30 uur Workshop
  • Kennismaking
  • Inleiding
  • Performancemanagementcyclus
  • Waarderend Vernieuwen
  • Van SMART naar MAGIE
  • 16:30 Afsluiting met borrel

Kosten
Deze workshop volg je met NVP-voordeel!

NVP-leden € 50
Niet-leden € 75

Prijzen zijn exclusief BTW.

Locatie

Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht
Buizerdlaan 10
3435 SB Nieuwegein

Meer informatie

Voor meer informatie of om jezelf direct in te schrijven ga je naar deze pagina!

Onze partners