14/11
2017

Workshop: HR Business Partner Crashcourse (NVP)

0 PE

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 3 PE punten 

 

Wil jij in één dagdeel inzicht in je kwaliteiten en ontwikkelpotentieel krijgen en ontdekken hoe zich dat verhoudt tot het profiel van de HR Business Partner? Dan is deze workshop wat voor jou!

HR heeft een grote slag te maken
Uit onderzoek (januari 2017) van intermediair Expand blijkt dat strategisch Business Partner de populairste HR vacature van 2016 is. Tegelijkertijd geeft de Raet HR benchmark van 2017 aan dat slechts 5% van alle HR managers(!) vindt dat HR optimaal de rol van business partner benut. Daar heeft HR de komende jaren dus nog een grote slag te maken.

Jouw talent als vertrekpunt
Hoe ziet die rol van HR Business Partner er precies uit en wat heb jij nodig om die rol goed te kunnen vervullen? In deze workshop neemt HRD consultant Rob Severens jou mee in de strategische HR agenda en de HR rollen van Dave Ulrich.

Deelnemers aan deze workshop worden van tevoren uitgenodigd om een talententest (Octogrammeting) in te vullen. Dat is een wetenschappelijk gevalideerde vragenlijst, gebaseerd op het concurrerende waarden model van Robert Quinn, die inzicht geeft in jouw gedrags,- communicatie- en werkstijlen. Deze stijlen kunnen één-op-één op de HR rollen van Dave Ulrich worden gelegd. Zo krijg je op een heel praktische manier inzicht in jouw kwaliteiten en ontwikkelpotentieel als HR professional.

Meer informatie en aanmelden > 

Annuleringsregeling

De annuleringsregeling is in de algemene voorwaarden van Van den Broek en Partners opgenomen en indien gewenst op te vragen.

Onze partners