31/10
2017

Workshop HR-Directeuren over leiderschap, wendbaarheid in deze agile wereld

Locatie

Exact Software
Molengraaffsingel 33, 2629 JD Delft

De locatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer, bus 69 richting Delft-Zuid. De reistijd bedraagt ongeveer 15 tot 20 minuten.

0 PE

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE punten


Visie op leiderschap en HR in deze agile wereld

We weten het inmiddels. De wereld verandert in rap tempo om ons heen. We leven ondertussen in een wereld waarin agile werken de norm is. De snelle veranderingen vragen wendbaarheid van de organisatie en medewerkers. Anders loop je al snel achter de feiten aan. We moeten flexibel inspelen op markten en doelgroepen met nieuwe producten en dienstverlening. Dit geldt voor profit maar evengoed voor non-profit! Maar ga er maar aanstaan: hoe doe je dat? In ieder geval is het nodig dat het leiderschap daarop inspeelt. Dat gaat niet vanzelf; de HR-functie heeft daarin een belangrijke rol. Daarom moet HR  een heldere visie hebben op leiderschap, flexibiliteit én stabiliteit.

Leren van ervaren HR-directeuren
Hoe doen andere organisaties dat en wat kunnen we daarvan leren? Daarom gaan we met drie ervaren HR-directeuren uit geheel verschillende organisaties in gesprek over de impact van leiderschap en wendbaarheid binnen hun eigen organisatie én de rol van HR.

Deze directeuren zijn:

  • Chantal Geelhoed, HR Director bij Exact Software waar zij op HR gebied verantwoordelijk is voor de medewerkers in Europa en Apac. Daarvoor veel HR-ervaring bij o.a. Aon Groep Nederland, Sodexo en Maatzorg. Chantal vervult een bestuursfunctie binnen de NVP.

  • Astrid Jonker, Director Human Resources bij het Havenbedrijf Rotterdam. Vervulde meerdere functies bij het Havenbedrijf, w.o. in de Raad van Toezicht en werkte onder andere voor INOS Stichting Katholiek Onderwijs Breda en de Gemeente Rotterdam.

  • Jennes de Mol of Sheila Karwal
    Jennes is hoofddirecteur Personeel & Ontwikkeling van het Ministerie van Buitenlandse zaken. In diplomatieke rollen in het buitenland o.a. actief geweest als ambassadeur in Abu Dhabi, Consul-generaal in Sint Petersburg en Civiel Vertegenwoordiger Task Force Uruzgan. In HRM actief geweest als P&O adviseur en afdelingshoofd.
    Sheila, Plv. Hoofddirecteur Personeel & Ontwikkeling van het Ministerie van Buitenlandse zaken. Met een lange staat van dienst bij Buitenlandse zaken, zowel in Nederland als het buitenland, als Hoofd Organisatieontwikkeling en advies, HR-Manager, beleidsambtenaar en diplomaat. 
  • De kickoff en introductie op het thema wordt gedaan door Alice Diels, HR Directeur Nederland bij Sodexo. Hiervoor was zij o.a. actief als HR directeur Nuon en HR-Director bij Post.nl. Haar uitgebreide ervaring zet Alice ook in als bestuursvoorzitter van de NVP waarin zij zich inzet voor de professionalisering van de HR-functie en de ontwikkeling van de NVP als slagvaardige en toonaangevende beroepsvereniging voor HR.

Wat leren we van deze HR-directeuren? We horen hun visie op leiderschap. We krijgen een kijkje in hun agile wereld. Hoe beïnvloeden zij leiderschap? Wat doen ze om een wendbare organisatie te krijgen, inclusief HRM? En waar lopen ze tegenaan en wat vinden ze lastig? De deelnemers worden uitgedaagd in de dialoog en om feedback te geven aan de HR-directeuren. 

Programma
17.15 - 18.00 uurInloop en broodje
18.00 - 20.15 uurInhoudelijk programma
 - kickoff van het thema
 - Pitch van de HR-directeuren over hun belangrijkste speerpunten
 - Drie parallel workshops met de HR-directeuren in twee ronden
20.15 - 21.15 uurAfsluiting en netwerkborrel

 

Wil jij jezelf als HR-Manager of HR-professional aanscherpen op dit thema? Zodat jij je slagkracht vergroot van jouw organisatie? En leert van deze succesvolle organisaties maar natuurlijk ook van andere deelnemers? Schrijf je dan snel via onderstaande button in voor deze unieke workshop met deze ‘leiders in HR’.

Kosten:
Deelname aan deze bijeenkomst is gratis voor NVP-leden. Uiteraard is het ook mogelijk voor niet-leden om deel te nemen aan deze bijeenkomst. Ben je geen lid, dan betaal je € 50,-. 

 

Locatie

Exact Software
Molengraaffsingel 33, 2629 JD Delft

De locatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer, bus 69 richting Delft-Zuid. De reistijd bedraagt ongeveer 15 tot 20 minuten.

Meer informatie

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Frank van der Graaf via frankvandergraafdenhaag@kpnmail.nl, telefoon 06 39 55 11 09 of Henri Mazairac via grhadvies@gmail.com, telefoon 06 41 71 31 55. Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-plaza.nl.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nl. Als je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners