16/10
2018

Workshop Inline: Serious Game voor effectief HR

Locatie

Gemeentehuis Smallingerland
Gauke Boelensstraat 2
9203 RM Drachten

Doelgroep
0 PE

Deze interactieve bijeenkomst was eerder een groot succes. Dit keer organiseren we de bijeenkomst in het noorden. Mensen die het spel nog een keer willen spelen zijn natuurlijk ook welkom. 

Inline is een serious same gericht op de effectiviteit van HR in een organisatie. Aan de ene kant is het een bordspel waarin spelers in verschillende rondes HR besluiten nemen om HRM binnen een organisatie zo effectief mogelijk in te richten. In teams worden deelnemers uitgedaagd om over meerdere jaren heen HRM zo in te richten dat het effectief is. De effectiviteit van de HR besluiten bepaalt het succes van een HR team, het meest effectieve team wint! Het spel levert bruikbare evaluatie- en dus leerpunten op voor de deelnemers. Aan de andere kant draagt het spelen van dit spel bij aan een onderzoek naar effectief HRM van de universiteit van Twente. Luuk Collou en Guido Brandsma  zijn de onderzoekers en zullen de deelnemers wegwijs maken in het spel, het model en het onderzoek.

Het spel kan ook in huis georganiseerd worden. Deze bijeenkomst is een leuke manier om e kennis mee te maken en om met collega’s van andere organisaties informatie uit te wisselen over opvattingen en effectiviteit van HR beleid.

Wij zijn verheugd om de nieuwe versie van deze ‘serious game’ aan te bieden. Dit doen we als NVP –Noord samen met ‘Werken in Friesland’ een samenwerking van Friese overheidsorganisaties. We zijn dan ook te gast in Drachten bij de gemeente Smallingerland.

Klik hier voor meer informatie over InLine. 

Programma

13.00 - 13.30 Ontvangst
13.30 - 14.00 Welkom, Presentatie over Werken in Friesland, Week van de uitwisseling enz.
14.00 - 17.00 Inline serious game (met tussentijds pauze mogelijkheden)
17.00 - 17.30 informeel netwerk borrel

Vooraf, tijdens en na afloop van het programma is er ruim gelegenheid om met collega’s van allerlei organisaties over HR beleid van gedachten te wisselen.

Locatie

Gemeentehuis Smallingerland
Gauke Boelensstraat 2
9203 RM Drachten

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-plaza.nl.

Kosten:
De workshop is kosteloos voor NVP-leden, niet NVP-leden zijn uiteraard ook van harte welkom maar betalen € 50,00.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE punten

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners