31/10
2017

Workshop “Oplossingsgericht werken voor HR professionals”

Locatie

Smart Group
Randhoeve 221,
3995 GA Houten

0 PE

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE punten

NVP Midden Nederland organiseert op dinsdag 31 oktober de workshop “Oplossingsgericht werken voor HR professionals”. 

Als HR adviseur heb je vaak géén of beperkt hiërarchisch mandaat, maar wil je wel van alles voor elkaar krijgen en voer je daarvoor veel gesprekken. In deze workshop krijg je concrete gesprekstechnieken aangereikt om deze gesprekken lichter en effectiever te maken. Deze technieken komen uit het Oplossingsgericht Werken. Maak kennis met deze methodiek zodat je met veel minder moeite nog meer bereikt!

Handig als je bijvoorbeeld te maken hebt met ‘eigenwijze’ leidinggevenden, weinig tijd hebt of een hoog ziekteverzuim bestrijdt.

De workshop wordt verzorgd door Irene Lansdaal, oprichter van Solvitas. 
Uitgebreide info over de workshop vind je hier.

Programma

17.00   ontvangst met broodjes
17.30   aanvang presentatie
19.30   einde presentatie/aanvang netwerkborrel
20.30   einde borrel

Kosten:
De presentatie is kosteloos voor NVP-leden, niet NVP-leden betalen € 50,00.

Locatie

Smart Group
Randhoeve 221,
3995 GA Houten

Meer informatie

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Marianne T. van der Meulen via info@getacoach.nl. Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-plaza.nl.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nl. Als je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners